Ο Ανεξάρτητος Δαραβίγκας, ξαναχτυπά με νέο άρθρο…

02:12 15/6/2012 - Πηγή: Olympia

Ο Führer με τις ρόδες…

Γράφει ο Γιάννης Δαραβίγκας

Ένα άρθρο στους Financial Times και μια φωτογραφία από το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου που διεξάγεται τις ημέρες αυτές στην Πολωνία, πρέπει κατά την γνώμη μου να αποτελέσουν τα αντικειμενικά κριτήρια για την επιλογή της ψήφου των Ελλήνων πολιτών στις εκλογές της προσεχούς Κυριακής.
Οι Financial Times

έγραφαν προ ημερών ότι «για ακόμη μια φορά η Γερμανία παρουσιάζεται ως η πηγή του κακού του πανευρωπαϊκού δράματος».
Αυτό σε απλά ελληνικά σημαίνει ότι η Γερμανία προσπαθεί για τρίτη φορά να καταστρέψει την Ευρώπη. Ό,τι δεν πέτυχε με τα στρατιωτικά όπλα στους δυο παγκοσμίους πολέμους,
δηλαδή να υποτάξει την Ευρώπη και να καταστεί κυρίαρχος της οικουμένης, το επιχειρεί τώρα με οικονομικά και πολιτικά όπλα.
Στον οικονομικό πόλεμο που έχει κηρύξει η Γερμανία, τον πρώτο λόγο έχει ο Führer με τις ρόδες, θλιβερό κακέκτυπο του αποκρουστικού Führer με το μουστάκι.
Βεβαίως ο λαός μας με την σοφία του έχει πεί το γνωστό : «μιά του κλέφτη, δυό του κλέφτη, τρείς και την κακή του μέρα…».
Όμως, το τέλος κάθε πολέμου όσο σύντομος και να είναι, συνοδεύεται από μια γενικευμένη καταστροφή.
Σήμερα, οι συνέπειες του τρίτου γερμανικού πολέμου έχουν γίνει αισθητές στον ευρωπαϊκό νότο, αλλά και στην Ιρλανδία.
Τα ΜΜΕ, σε αγαστή συνεργασία με τον κατακτητή, παρουσιάζουν λογοκριμένα κείμενα-ύμνους στο μνημόνιο, ενώ παράλληλα αποκρύπτουν ειδήσεις για το τί συμβαίνει στην πραγματικότητα και στα άλλα κράτη που έχουν δεχθεί την γερμανική επίθεση. Ευτυχώς όμως μέσω του διαδικτύου οι πολίτες μπορούν να ενημερώνονται, να συγκρίνουν και να κρίνουν.
Φαίνεται ότι οι «εντολές» του γερμανικού διευθυντηρίου μέσω της τρόϊκα, αλλά και ο ψυχολογικός εκβιασμός που ασκείται, είναι πανομοιότυπος στα καταληφθέντα κράτη. Ευτυχώς, δεν είμαστε μόνο εμείς οι Έλληνες που έχουμε το θλιβερό προνόμιο να μας αποκαλεί το γερμανικό διευθυντήριο τεμπέληδες, και αντιπαραγωγικούς. Από την φωτογραφία που παραθέτω προκύπτει με αδιάψευστο τρόπο ότι και οι Ιρλανδοί κατηγορούνται από τον Führer με τις ρόδες, ότι δεν δουλεύουν πολύ όπως η Αρία Φυλή.
Πως αλλιώς μπορεί να εξηγηθεί το σύνθημα που έχουν γράψει πάνω στην σημαία της πατρίδας τους, Ιρλανδοί φίλαθλοι οι οποίοι βρίσκονται στην Πολωνία για να ενισχύσουν την εθνική ομάδα τους που μετέχει στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου;
Το σύνθημα αυτό λέει : «Η Αγκέλα Μέρκελ νομίζει ότι είμαστε στις δουλειές μας…»
Μην μου πείτε ότι δεν σας θυμίζει την σύγχρονη ελληνική πραγματικότητα που μας έχει επιβάλλει η τρόϊκα και διαλαλούν τα κατοχικά ΜΜΕ.
Βλέπετε λοιπόν ότι σύμφωνα με την γερμανική κομμαντατούρ δεν είμαστε μόνο εμείς οι τεμπέληδες και οι άχρηστοι. Τα ίδια λένε και στους πολίτες των άλλων χωρών στις οποίες έχουν επιτεθεί οι Γερμανοί.
Συνεπώς την Κυριακή θυμηθείτε ότι δεχόμαστε επίθεση από την Γερμανία. Χρέος όλων μας είναι η αντίσταση.
Δυστυχώς ορισμένες πολιτικές δυνάμεις που διεκδικούν την ψήφο μας, και τα ΜΜΕ που αυτομόλησαν,
Keywords
Τυχαία Θέματα