Νίκη ιστορικής σημασίας για τον Πειραιά.

17:27 8/8/2012 - Πηγή: Olympia
Ο Μιχαλολιάκος τόλμησε να συγκρουστεί με τους συνήθεις “εθνικούς εργολάβους” και να τους οδηγήσει στην δικαιοσύνη για χρήματα που εισέπραξαν χωρίς να παραδώσουν έργο. Αυτό συνέβει για πρώτη φορά στην τοπική αυτοδιοίκηση, αφού η ομερτά όπου πέφτει “μυστρί”, πιθανόν να ενέπνευσε και τον λαό στην γνωστή παροιμία “τσιμέντο να γίνει”! Παράλληλα όμως ο δήμαρχος είχε εξαγγείλει και τις προσπάθειες για την τελεσφορία ντροπιαστικών για τον δήμο προβλημάτων που έτεινε να γίνουν “ιστορικά”, όπως το Δημοτικό Θέατρο
και η Ράλλειος. Δύο στα δύο λοιπόν και ας σπεύσουν οι κακοήθεις να πουν για “προνομιακή μεταχείριση του Πειραιά λόγω κυβέρνησης”. Είδαμε τι έκανε και ο “Πειραιώτης” βουλευτής Κώστας Σημίτης ως πρωθυπουργός, που τέλεσε τους Ολυμπιακούς της υπερκοστολόγησης χωρίς να ρίξει ούτε ένα λιθαράκι στην “πόλη του”. Για να μην πούμε για τους εκλεκτούς του συστήματος Παπανδρέου, κυρίους Μπουτάρη και Καμίνη που έπαιρναν τα εκατομμύρια με διαδικασίες εξπρές. Εκατοντάδες παιδιά εκτός παιδικών σταθμών, πολεις μέσα στην βρώμα και το παρεμπόριο, αλλά συμβούλια σε πεντάστερα ξενοδοχεία. Που να τολμήσουν άλλωστε να βρεθούν δίπλα στον “λαό τους”… Εκτός εάν έχουν ως πρότυπο το Ισλαμαμπάντ, γιατί έχουν συνείδηση του εκλογικού σώματος που τους προτίμησε.

(Σημείωση: Ο Μιχαλολιάκος δεν πήρε “λεφτά”. Ζήτησε και πήρε έργο για τους πολίτες, για να ξέρουμε και τι λέμε.)

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Βασίλης Μιχαλολιάκος με αφορμή την ένταξη στο ΠΕΠ Αττικής του Έργου «Ολοκλήρωση της Ραλλείου Σχολής στον Πειραιά (Γυμνάσιο – Λύκειο)», στον Άξονα Προτεραιότητας «Αειφόρος Ανάπτυξη και Βελτίωση της Ποιότητας Ζωής», έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Είχαμε πει από την πρώτη ημέρα, ότι δεν πρόκειται να αφήσουμε τα «φαντάσματα του χθες», να συνεχίζουν να στοιχειώνουν την πόλη μας. Ότι δεν πρόκειται να υποστείλουμε τη σημαία της διεκδίκησης όσων μας ανήκουν. Σήμερα ένα ακόμη στοίχημα με την ιστορία του Πειραιά  κερδήθηκε. Θέλω να ευχαριστήσω τον Πειραιώτη Υπουργό Παιδείας, Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Κωνσταντίνο Αρβανιτόπουλο, γιατί αποφάσισε να βάλει τέλος σε ένα αίσχος χρόνων. Η απεμπλοκή του έργου για την κατασκευή της ιστορικής Ραλλείου Σχολής και η έναρξη της κατασκευής της με εξασφαλισμένη χρηματοδότηση, αποτελεί μια απόφαση σταθμό, όχι μόνο για την εκπαιδευτική κοινότητα, αλλά για ολόκληρη την πόλη μας.

Ο Πειραιάς θα γίνει πόλη της ανάπτυξης, του Πολιτισμού της Παιδείας, της Ναυτιλίας,  του Αθλητισμού, της Αλληλεγγύης, της ελπίδας και της ανθρωπιάς. Θα τα καταφέρουμε».


Filed under: ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ]]>
Keywords
Τυχαία Θέματα