Ναζιστική οργάνωση πραγματοποιεί εκδήλωση την Κυριακή στο κέντρο της Αθήνας!

17:43 1/11/2012 - Πηγή: Olympia
Ανενόχλητοι οι νοσταλγοί του χίτλερ και του μουσολίνι οργανώνουν εκδήλωση στο κέντρο της Αθήνας, στο ξενοδοχείο “Στάνλεϋ” την Κυριακή στις 4 Νοεμβρίου 10 το πρωΐ.Η “ερυθρόμαυρη συμμαχία” είναι η οργάνωση που απασχόλησε κατά τους εορτασμούς του αντιφασιστικού αγώνα, όταν προπηλάκισε πολίτες που απέδιδαν φόρο τιμής στα θύματα της φασιστικής εισβολής σε πόλεις της Β. Ηπείρου! Η οργάνωση είναι συνεχιστής της φασιστικής φράξιας της Αλβανίας που συνεργάστηκε με τον Άξονα αναμένοντας ως αντάλλαγμα την
κομμάτι της Ηπείρου όπως είχε εγγυηθεί ο ίδιος ο Φύρερ.Η κατάσταση όμως είναι πολύ σοβαρότερη γιατί δεν απευθύνεται σε γραφικούς νοσταλγούς αλλά ενεργούς τρομοκράτες, αφού μέλη της φέρονται να είναι παρακρατικοί που με το σήμα των SS στο πέτο, πυροβολούσαν και έκαιγαν Ελληνικές σημαίες σε υπαίθρια κέντρα “εκπαίδευσης” τρομοκρατών.

Η Αλβανική σημαία κυματίζει ανάμεσα σε δύο σβάστικες στο Πεκ του Κοσσυφοπεδίου. Τα αλβανικά SS (τ. Skanderbeg) εξόντωσαν το 40% των Εβραίων του Κοσσυφοπεδίου καθώς και χιλιάδες αμάχους ως αντίποινα για την δράση των Παρτιζάνων.

Θεωρούμε δεδομένο ότι η Ελληνική κυβέρνηση δεν έχει δώσει καμμία άδεια για τέτοια εκδήλωση, αλλά η επίσημη κοινοποίηση της έπρεπε ήδη να έχει ενεργοποιήσει τις αρχές όχι μόνο για την ακύρωση της εκδήλωσης αλλά και την παραδειγματική τιμωρία των διοργανωτών. Δεν μιλάμε για μία απλή προσβολή των δημοκρατικών αισθημάτων των Ελλήνων αλλά για πραγματική απειλή που πρέπει να συντριβεί πριν υλοποιηθεί.

Φερόμενα ως μέλη της οργάνωσης με βαρύ οπλισμό και το σήμα των SS στο πέτο, πυροβολούν και καίνε Ελληνικές σημαίες σε ναζιστικό “κέντρο εκπαίδευσης”. Άλλα μέλη της οργάνωσης φωνάζοντας φασιστικά συνθήματα εμπόδισαν την απόδοση τιμής σε πεσόντες του αντιφασιστικού αγώνα.


Filed under: ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Keywords
Τυχαία Θέματα