Να κάνουν στρατόπεδα λαθρομεταναστών στην Εκάλη στην Κηφισιά στην Γλυφάδα, στην Βουλιαγμένη κ.λ.π….

15:29 18/4/2012 - Πηγή: Olympia

Κανένα καθεστωτικό ΜΜΕ δεν ασχολήθηκε χθες το βράδυ με τα επεισόδια που έγιναν στην Αμυγδαλέζα Αττικής, στη διασταύρωση Πάρνηθος και Λ. Καραμανλή, μεταξύ κατοίκων της περιοχής και αστυνομικών δυνάμεων, οι οποίες έκαναν χρήση χημικών για να διαλύσουν τους διαμαρτυρόμενους κατοίκους. Οι κάτοικοι της περιοχής αντιδρούν στην απόφαση της άρχουσας πολιτικοοικονομικής ολιγαρχίας για την εγκατάσταση στην περιοχή τους στρατοπέδου συγκέντρωσης λαθρομεταναστών.  

Αφού η ΕΕ δίνει την άδεια για την δημιουργία τέτοιων στρατοπέδων και αφού η εγχώρια

ολιγαρχία αποφάσισε να τα κατασκευάσει, τότε καλό είναι…. να δώσει πρώτη αυτή το καλό παράδειγμα και να αρχίσει την κατασκευή τέτοιων στρατοπέδων από τις περιοχές όπου κατοικεί η ίδια, όπως π.χ. Εκάλη, Κηφισιά, Γλυφάδα, Βούλα, Βουλιαγμένη κ.λ.π. Μόνο έτσι θα πειστεί και το υπόλοιπο κοινωνικό σώμα να δεχτεί την κατασκευή τέτοιων στρατοπέδων στις δικές του λαϊκές και αγροτικές περιοχές.

Μήπως είναι λαϊκισμός αυτό που προτείνουμε; Ας είναι. Με τέτοιους «λαϊκισμούς» μόνο μπορεί να συμμορφωθεί η αχαλίνωτη πλέον πολιτικοοικονομική ολιγαρχία του τόπου, που ενώ είναι κρατικοδίαιτη, θέλει ταυτόχρονα να το παίζει και προοδευτική, με τα λεφτά και την υποβάθμιση των υποτακτικών ιθαγενών.    

Πέτρος Χασάπης


Filed under: ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Keywords
Τυχαία Θέματα