Μοίραζαν τα εκατομμύρια του Ελληνικού λαού σαν στραγάλια την ώρα που εξαθλίωναν την Ελληνική κοινωνία… ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΤΙΜΩΡΗΤΟΙ!

09:52 28/6/2012 - Πηγή: Olympia
“Αγαπητέ μου Γιώργο…”Η οικειότητα των συντρόφων είναι παροιμοιώδης. Σφυρηλατημένη σε χρόνια δίσεκτα. Από τα φράγκα του ΠΑΚ Γερμανίας, μέχρι τις Γερμανικές βαλίτσες στο επαναπατρισμένο ΠΑΚ που συνέχισε να είναι …Γερμανίας!Και η ιστορία να επαναλαμβάνεται σαν φάρσα με τα αξιώματα και τους νέους οργανισμούς που διοικούσαν αυτοί που είχαν έναν και μόνο κοινό παρανομαστή στο βιογραφικό τους: Την “σχέση” με την Siemens.Δείτε λοιπόν
τι είχαμε αποκαλύψει για τον κύριο Συγγρό όταν ανέλαβε τα καθήκοντα του και διαβάστε την αποκάλυψη που ακολουθεί. Είμαστε άραγε “τυχεροί” καθότι η συνωμοσιολογία μας για άλλη μια φορά δικαιώθηκε;

Στο “ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ” του EXTRA3 κι ενώ ο πρόεδρος του Οργανισμού “Invest in Greece” που συστήθηκε για να φέρει επενδύσεις απολογούνταν για τα υπέρογκα έξοδα, ο Σπ. Καρατζαφέρης αποκάλυψε την ύπαρξη αλληλογραφίας μεταξύ των τότε υπουργών Χάρη Παμπούκη, Φίλιππου Σαχινίδη και Γιώργου Παπακωνσταντίνου.

Στην αλληλογραφία τους οι υπουργοί του Γιώργου Παπανδρέου έκαναν λόγο για την “ενίσχυση” με 12 εκατομμύρια ευρώ του “Invest in Greece”-που, επαναλαμβάνουμε, συστήθηκε για να φέρει έσοδα- επειδή έπεσε έξω στον προϋπολογισμό του!

Ο πρόεδρος του Οργανισμού Αριστομένης Συγγρός επιβεβαίωσε την ύπαρξη της αλληλογραφίας και του συγκεκριμένου ποσού, λέγοντας ότι επρόκειτο για τον …αναθεωρημένο προς τα πάνω προϋπολογισμό του “Invest in Greece”

Απο τον Σπύρο Καρατζαφέρη και το spirospero.gr


Filed under: ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Keywords
Τυχαία Θέματα