Μήνυμα-ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ- προς τους βουλευτές των …παπαΔΗΜΙΑΚΩΝ κομμάτων & partners…

22:31 9/2/2012 - Πηγή: Olympia

Γράφει η Χριστιάνα. (το άρθρο έχει λογοκριθεί σε μερικά σημεία).

Σε πολύ λίγο από τώρα, θα μπουν 4 άνδρες μέσα σε ένα δωμάτιο και -εκτός συγκλονιστικού απροόπτου- θα βγάλουν από ένα πιστόλι ο καθένας και θα πυροβολήσουν την Ελλάδα .
Και δυστυχώς, δεν θα την πυροβολήσουν στον κρόταφο ώστε να είναι ο θάνατος ακαριαίος.
Θα την πυροβολήσουν στα γόνατα, στους αγκώνες και στους αστραγάλους, έτσι ώστε να την καταστήσουν απολύτως ανάπηρη και ανίκανη, αφήνοντάς την να αργοπεθαίνει, σφαδάζοντας από τους αφόρητους πόνους.
Αυτό

θα αφήσουν πίσω τους. Τίποτα περισσότερο και τίποτα λιγότερο…
Αυτοί οι 4 κύριοι, που έχουν μεγαλώσει σε άλλο κόσμο, σε άλλες χώρες και άλλες πατρίδες, αυτοί οι 4 θιασώτες του ελληνικού δράματος, αυτοί οι 4 μοιραίοι της αισχρότερης εθνικής προδοσίας, θα αποφασίσουν  ότι η πατρίδα ΜΑΣ, θα ανοίξει τα πόδια της  οριστικά, σε ένα μάτσο βιαστές.
Θα την παραδώσουν στο πιάτο σε μια παρέα από ψυχανώμαλους, οι οποίοι την ποθούν διακαώς αιώνες τώρα, αλλά ΠΟΤΕ δεν κατάφεραν να την κάνουν δικιά τους. ΠΟΤΕ.
Όπως μια όμορφη, περήφανη και απλησίαστη γυναίκα δεν ρίχνει ούτε μία ματιά σε έναν γλοιώδη άνδρα, έτσι και Αυτή, δεν τους έκατσε ποτέ.
Άλλά, βλέπετε τώρα, ο πατέρας της και τα αδέρφια της, την σέρνουν με το ζόρι έξω από το σπίτι της και την πετούν με μανία στα λυσασμένα όρνεα.
Αυτοί, συμφωνώντας με ένα 50σέλιδο κείμενο, που ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΥΠΟΥΣ δεν είναι γραμμένο στα ελληνικά, αλλά στην βαρβαρικήν, για να γίνει κατανοητό πρώτα από τους βιαστές, θα χαράξουν το μέλλον μας σε μια χώρα που δεν θα είναι αυτή που γεννηθήκαμε.
Θα φροντίσουν ώστε τα παιδιά μας να μεγαλώσουν-όσα μεγαλώσουν εδώ- σε μια πατρίδα που δεν θα έχει γάλα να τα βυζάξει…
Θα φροντίσουν ώστε οι γονείς μας να πεθάνουν σε μια πατρίδα που δεν θα έχει κουράγιο να τους αγκαλιάσει…

Τα μέτρα τα ξέρετε πάνω -κάτω όλοι, δεν έχει νόημα να τα επαναλάβουμε. Το ΠΩΣ θα είναι η ζωή μας υπό αυτές τις συνθήκες, νομίζω, πως όσο μεγάλη φαντασία κι αν έχουμε, όσο απαισιόδοξοι ή έστω ρεαλιστές αν γίνουμε, ΔΕΝ μπορούμε να το συλλάβουμε.
Δεν μπορούμε, γιατί είμαστε ακόμα κουτσά-στραβά, ΜΕΣΑ σε ένα σπίτι, ΜΕ ένα πιάτο φαγητό.
Το κακό ΔΕΝ θα αργήσει. Είναι δίπλα μας.
Σε κάποιους είναι ΕΔΩ.

Θέλω να πω κάτι στους βουλευτές των 3 αυτών κομμάτων….
Πέρα από την πλάκα τώρα, τις κρεμάλες, τα Γουδιά και τα βρισίδια.
Η μπάλα είναι στα χέρια τους. Αφού έχουν αποδείξει δεκάδες φορές ότι ΔΕΝ μπορούν να σκεφτούν πατριωτικά, ας σκεφτούν ΠΟΝΗΡΑ….

Παιδιά, τα 2/3 από εσάς, ΟΠΟΤΕ κι αν γίνουν εκλογές, ΔΕΝ πρόκειται να ξαναβγείτε. Είστε καμμένα χαρτιά, χαμένοι από χέρι. Θα κυκλοφορείτε μέσα σε ένα απίστευτα εχθρικό περιβάλλον και, κακά τα ψέμματα, ΔΕΝ έχετε την δυνατότητα όλοι σας να έχετε από 50 μπάτσους να σας φυλάνε. Έχετε γυναίκες, παιδιά, μάνες, πατεράδες, σπίτια, μαγαζιά. Μετά τα μέτρα θα ξεκινήσει το πολύ σκληρό ροκ από τους γειτόνους και τους συγχωριανούς σας. Δεν είστε το ΓΑΠ να διακτινιστείτε στα εξωτερικά. Όχι όλοι. Και το ξέ

Keywords
Τυχαία Θέματα