Μην μας δουλεύεις κι από πάνω κ. Μέρκελ!!!

18:24 18/9/2012 - Πηγή: Olympia

«Ματώνει η καρδιά μου όταν βλέπει κανείς τους ανθρώπους που υποφέρουν», επανέλαβε (το έχει ξαναπεί) τη Δευτέρα η Γερμανίδα καγκελάριος κ. Άνγκελα Μέρκελ, σε εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη Τύπου στο Βερολίνο, αναφερόμενη στους Έλληνες. Συμπλήρωσε δε ότι «άλλοι βγάζουν τα χρήματά τους από τη χώρα» και κάλεσε αυτούς τους άλλους να σκεφτούν με ποιον τρόπο θα συνεισφέρουν στην ανάκαμψη της χώρας.

Άφησέ μας στον πόνο μας και μην μας δουλεύεις και από πάνω κ. Μέρκελ.

Δεν σε ενδιαφέρουν πραγματικά οι Έλληνες αλλά τα γερμανικά συμφέροντα. Αν θέλεις πραγματικά να βοηθήσεις τους Έλληνες:

Α) Να δώσεις τα ονόματα αυτών των άλλων που βγάζουν τα χρήματά τους εκτός Ελλάδας, γιατί τα στοιχεία με τα CD τα έχεις. Άλλωστε μόνη σου κάνεις λόγο γι΄ αυτό το θέμα που σημαίνει ότι γνωρίζεις και

Β) Να μας δώσεις την κατάθεση που έκανε στην γερμανική Δικαιοσύνη ο κ. Χριστοφοράκος.

Αν θέλεις πραγματικά να βοηθήσεις το Έθνος των Ελλήνων, θα πρέπει να ξέρεις πως μόνο όταν αυτό ξεκαθαρίσει τους λογαριασμούς του με το παρελθόν μπορεί να προχωρήσει. Νομίζουμε ότι το ξέρεις πολύ καλά αυτό.

Αν το θέλεις πραγματικά “ιδού η Ρόδος”, διαφορετικά ενδεχομένως να μην πάρεις ούτε ευρώ από μια μελλοντική νέα κατάσταση που θα έρθει στην Ελλάδα.

Ο ελληνικός λαός πρέπει επιτέλους να μάθει και τον ρόλο των γερμανικών συμφερόντων σε όλη αυτή την ιστορία της χρεοκοπίας της χώρας. 

Πέτρος Χασάπης

 

 


Filed under: ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Keywords
Τυχαία Θέματα