Μεγάλη μαγκιά του Καμμένου να φτύσει το κε μαλοναζιστικό προξενείο που άλλοι το προσ κυνούν, βάζοντας Πομάκο υποψήφιο.

12:17 5/5/2012 - Πηγή: Olympia

Σκοπός όμως είναι να αφυπνιστούν όλα τα υγιή στοιχεία, Χριστιανοί και Μουσουλμάνοι. Όσοι ακόμα έχουν ψευδαισθήσεις για το πόσο επικίνδυνος είναι ο ρόλος του προξενείου, ας πάνε μια βόλτα στο Κοσσυφοπέδιο της γενοκτονίας. Έτσι θα γίνει η Θράκη εάν δεν αντισταθούν ΣΗΜΕΡΑ μαυρίζοντας τους βρυκόλακες του κεμαλοναζισμού.

Λέγεται Ιρφάν Μεχμεταλή, είναι Έλληνας Πομάκος της Ξάνθης και αποτελεί μέλος της…Αντίστασης κατά των πρακτορικών μηχανισμών του τουρκικού Προξενείου Κομοτηνής, από τους οποίους είναι βεβαίως προγραμμένος. Μετέχει

στις εκλογές με το ψηφοδέλτιο των «Ανεξάρτητων Ελλήνων» και αποτελεί τη μοναδική φωτεινή εξαίρεση μέσα στον βόρβορο της προεκλογικής συναλλαγής που μάρτυρές της γίναμε και φέτος ανάμεσα στους τουρκόφρονες και τους ψηφοτσομπάνηδες νενέκους των περισσότερων «ελληνικών» κομμάτων!

Κλείνουμε ουσιαστικά σήμερα ένα σχεδόν μηνιαίο κύκλο δημοσιευμάτων, σχετικών ως επί το πλείστον με τις εκλογές της 6ης Μαΐου, και αποφασίσαμε να μην το πράξουμε αναφερόμενοι και πάλι στο ίδιο θλιβερό και δύσοσμο προεκλογικό κλίμα, το πλημμυρισμένο από υπέρμετρες…δόσεις τουρκοφροσύνης, κεμαλισμού και ραγιαδισμού (στα όρια συχνά της εθνικής μειοδοσίας). Ας κλείσουμε λοιπόν σήμερα κάπως πιο αισιόδοξα, έστω κι αν δεν έχουμε δυστυχώς παρά απειροελάχιστες ευκαιρίες πλέον σ’ αυτόν τον τόπο για να αισιοδοξούμε.

Αυτό όμως που συμβαίνει φέτος στην Ξάνθη είναι πραγματικά πρωτόγνωρο. Ίσως και να ξανάγινε πριν από πάρα πολλά χρόνια, εμείς πάντως, όσο κι αν προσπαθήσουμε,ειλικρινά δεν θυμόμαστε άλλη φορά να κατεβαίνει σε εθνικές εκλογές μουσουλμάνος υποψήφιος βουλευτής – και μάλιστα σε ολόκληρη τη Θράκη – που να λέει ξεκάθαρα πως δεν είναι Τούρκος, αλλά Πομάκος – και μάλιστα Έλληνας Πομάκος. Ένας περήφανος και γεμάτος αξιοπρέπεια άνθρωπος, τον οποίο γνωρίζουμε προσωπικά εδώ και πολλά χρόνια και τον εκτιμούμε βαθύτατα για τους αγώνες του μέσω του «Συλλόγου Πομάκων Ξάνθης», μιας μικρής και ηρωικής ομάδας ανθρώπων, που κόντρα σε «θεούς και δαίμονες» προσπαθούν (προγραμμένοι από τους κύκλους του Προξενείου, αλλά και πλήρως παρατημένοι από τη γελοία ελληνική πολιτεία των ραγιάδων) να διασώσουν τη γλωσσική και πολιτιστική τους κληρονομιά από τη λυσσαλέα εκστρατεία εκτουρκισμού που επιχειρούν εδώ και πολλά χρόνια οι πράκτορες της Άγκυρας.

Ο λόγος φυσικά για τον Ιρφάν Μεχμεταλή από το πομακοχώρι Μάνταινα του Νομού Ξάνθης, που στις 6 του Μάη διεκδικεί την ψήφο μας με την παράταξη των «Ανεξάρτητων Ελλήνων». Εμείς πλήρως εντυπωσιασμένοι από το συμβάν, οφείλουμε καταρχάς ένα μεγάλο «μπράβο» στον Πάνο Καμμένο, που ενέταξε τον Ιρφάν στο ψηφοδέλτιο της παράταξής του, σε μια εποχή που ήδη (από όλες τις προηγούμενες αναρτήσεις μας) γνωρίζετε πολύ καλά πώς κινούνται και με ποια (ψηφοθηρικά, ραγιάδικα, εθνομηδενιστικά, κ.α.) κριτήρια επιλέγουν τους μειονοτικούς εκπροσώπους στα δικά τους ψηφοδέλτια τα υπόλοιπα κόμματα. Ανεξαρτήτως πολιτικών πεποιθήσεων, οφείλουμε να αναγνωρίσουμε ότι με την πράξη του αυτή, ο Καμμένος αποδεικνύει ότι πραγματικά πιστεύει αυτά

Keywords
Τυχαία Θέματα