Μαζί τα φάγατε Κύριοι Πολιτικοί της Εύβοια ς;

23:46 18/8/2012 - Πηγή: Olympia

Μαζί τα φάγατε ? Κύριοι Βουλευτές της Εύβοιας ?

Κύριε Κεδίκογλου ?

Βουλευτές Ευβοίας ?

Κτηματική Υπηρεσία του Δημοσίου ?

Πολεοδομία ?

Για μερικούς ψήφους θυσιάζετε τις καλύτερες παραλίες του τόπου

Αναφέρομαι στην περιοχή Μήλος στα Γιάλτρα της Αιδηψού ,ένα τοπίο φυσικού κάλους , μία από τις καλύτερες παραλίες της Ελλάδος , που έπρεπε να αποτελεί κόσμημα της τουριστικής βιομηχανίας μας , έχει πέσει σε Ελληνάρες καταπατητές , της δημόσιας περιουσίας και του αιγιαλού που αποτελούν κοινόχρηστο αγαθό .

Έχουν φτιάξει πραγματικά παράγκες του Καραγκιόζη ,

πακτωμένα τροχόσπιτα μεhomeface, επειδή γνωρίζουν ότι είναι παράνομοι , ζουν σε αυτά σαν τρωγλοδύτες, προσβάλλοντας την αισθητική κάθε επισκέπτη.

Εκβιάζοντας τους πολιτικούς, τα διατηρούν ελπίζοντας ότι κάτι θα γίνει και θα τα νομιμοποιήσουν.

Ο καιρός να περνά ,αυτοί χρησιμοποιούν την παραλία σαν ιδιωτική , οι επισκέπτες σιχαίνονται να πλησιάσουν και κάποια μέρα θα βγει κάποιος νόμος που θα λέει ότι από το 2010 και πριν ότι κτίσμα υπάρχει ακόμα και στον αιγιαλό θα νομιμοποιείται.

Όπως συνήθως γίνεται ,οι πολιτικοί που θα βγάλουν τον νόμο θα πάρουν την μισή παραλία και όλα καλά .

Κρίμα και πάλι κρίμα για το Κράτος δικαίου , για τους πουλημένους πολιτικούς ,βουλευτές του τόπου ,για τις αρχές του Κράτους που εσκεμμένα κοιμούνται .

Γιατί δεν πάει η μπουλντόζα προς τα εκεί να τα χαλάσει μέσα σε δύο ώρες και να παραδώσει την παραλία καθαρή στους πολίτες και στους τουρίστες ?

Να νιώσει ο πολιτης ότι αυτοί που του στερούν τον αέρα που άναπνέει παράνομα , επιτέλους τιμωρούνται .

Εμένα σαν πολίτη δεν με αφορούν οι τυχόν προσφυγές και τα νομικά τερτίπια διατήρησης αυτού του αίσχους , αν υπάρχει ευθιξία και φιλότιμο από αυτούς που αναφέρω παραπάνω ας κάνουν κάτι άμεσα.

Αντώνης Αποστόλου


Filed under: ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Keywords
Τυχαία Θέματα