Λεωφορεία από Μακεδονία και Πελοπόννησο για την Α’ Πανελλήνια Συνδιάσκεψη του Πατριωτικού Μετώπου το ερχόμενο Σάββατο.

Πατριωτικό Μέτωπο

Νίκης 33, 10557, Σύνταγμα, Αθήνα

Τηλ. 2103311642, Φαξ: 2103311652

Τηλ. Εκπροσώπου: 6980292626

Δελφών, 232, 54655, Θεσσαλονίκη

Τηλ. 2310421940

www.pamet.gr, [email protected]

Λεωφορεία που θα αναχωρήσουν, στις 11 το πρωί από Θεσσαλονίκη (από τα Κεντρικά Γραφεία του Πατριωτικού Μετώπου, απέναντι από τη Νομαρχία Θεσσαλονίκης, Δελφών 232) και στις 2 μ.μ. από το Αίγιο, (από το ΚΤΕΛ Αιγίου), ανακοινώθηκαν από τις οργανώσεις του Κινήματος στη Βόρεια και Νότια Ελλάδα.

Την ίδια ώρα, από την Κρήτη, τα Νησιά του Αιγαίου, τα Νησιά του Ιονίου, και από όλη την Ηπειρωτική Ελλάδα, πληθώρα είναι οι δηλώσεις συμμετοχής στη Συνδιάσκεψη του Κινήματος, της οποίας κεντρικό σύνθημα είναι: «ο Αγώνας μας είναι Εθνικοαπελευθερωτικός.

Καλώντας τον ελληνικό Λαό να συμπαραταχθεί στο Μέτωπο, το Κίνημα υπενθυμίζει σε κάθε τόνο και προς κάθε κατεύθυνση: Οι προτάσεις για διέξοδο από την κρίση υπάρχουν. Αυτό που πρέπει να προστεθεί, είναι η οργισμένη αλλά και συγκροτημένη αντίδραση-αντίσταση του Ελληνικού Λαού.

Με αυτόν λοιπόν τον στόχο, είναι ευνόητο πως όλοι οι Έλληνες Πατριώτες, είναι προσκεκλημένοι στη Συνδιάσκεψη, το ερχόμενο Σάββατο, στις 5 το απόγευμα, στο ξενοδοχείο President, Κηφισίας 43. Για να στηθεί επιτέλους ένα ενιαίο και πανίσχυρο Λαϊκό-Πατριωτικό φράγμα, στα σχέδια των νεοταξιτών, για πλήρη διάλυση του Εθνικού και Κοινωνικού μας ιστού.

Και αυτό πρέπει να γίνει ΤΩΡΑ!!!

Ήδη έχουμε καθυστερήσει την συμπαράταξή μας ως Λαός, παρασυρόμενοι, είτε από τα ψέματα των πολιτικών, είτε από τις πουλημένες συντεχνίες, είτε από τα παραμύθια περί ταξικών αγώνων, είτε ακόμη από τη μεθοδευμένη και συστηματική γελοιοποίηση του αγνού και άδολου Πατριωτισμού, αυτού που γέννησε την επανάσταση του ’21 και όλα τα εθνικοαπελευθερωτικά και κοινωνικά κινήματα στην Πατρίδα μας.

Ο Πατριωτισμός, η Πατρίδα και ο Λαός μας, είναι πολύ σπουδαία και σοβαρή υπόθεση, για να την αφήνουμε ως χλεύη στα χέρια των σοροχρηματοδοτούμενων οργανώσεων και των πολιτικών σχηματισμών της κρατικοδίαιτης «αριστεράς» και ως επικοινωνιακό παιχνίδι, στη προπαγάνδα «πατριωτών» της κωλοτούμπας αλλά και ακραίων, αντικοινωνικών και φασιστικών οργανώσεων.

Η υπόθεση της Πατρίδας και του ξεπουλήματός της, είναι υπόθεση δική μας: Του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ.

Φτάνει πια με τα ΑΡΙΣΤΕΡΑ και τα ΔΕΞΙΑ ψευδοδιλλήματα. Ούτε αριστερά, ούτε δεξιά: Πατριωτικά και Δημοκρατικά.


Filed under: ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Keywords
Τυχαία Θέματα