Καταρρέει ο Καμμένος! Και νέα επίθεση “έγκριτου”! Τώρα του επιτίθεται και η “ψ*λή του Βουκεφάλα” που τον προτιμά “νεκρό”!

09:52 24/4/2012 - Πηγή: Olympia
Δεν είναι δυνατόν ρε παιδιά να γίνεται αυτό το πράμα… Μιλάμε ότι ο Καμμένος θα έπρεπε να τους πληρώνει για να του κάνουν αυτές τις επιθέσεις. Μετά τους Παπανδρέηδες, τους Λιάτσους, τους Ναζί Τσαάμηδες, τους ορίτζιναλ και τους γιαλαντζί γαλάζιους Τσουκάτους που δεν είχαν μιλήσει ποτέ στη ζωή τους αλλά είχαν χεστεί στο τάληρο, τα ζόμπι της χούντας, τώρα δέχεται και νέα τρομακτική επίθεση από ποιόν λέτε;(Άσε ρε Πάνο που δεν είστε συνεννοημένοι…)Μιλάμε
για τον άνθρωπο που μισούσε όλη η Ελλάδα, μέχρι που το Ολυμπία αποκάλυψε το καλλιτεχνικό του ψευδώνυμο:  ΠΕΤΡΟΣ ΤΑΤΣΟΠΟΥΛΟΣ ΚΥΡΙΟΙ. Που ο ίδιος προτιμά να τον αποκαλούν “Ψωλή του Βουκεφάλα”.Ε, εκεί τα αισθήματα μίσους που κυρίευαν το 95% του πληθυσμού όταν έβλεπαν τον Τατσόπουλο, έγιναν ένα ζεστό χαμόγελο κατανόησης…Έτσι ο Πέτρος – ΨτΒ – Τατσόπουλος, δήλωσε στο Facebook ότι νεκρός ο Καμμένος θα ήταν ένας πολύτιμος συνεργάτης.Παρ’ όλα αυτά, εάν ο Καμμένος καταφέρει να αποσπάσει και μία αρνητική δήλωση από άλλον έναν έγκριτο, τον Τούρκο δολοφόνο του Σ. Σολωμού π.χ., κάποιο δισέγγονο του Τοπάλ Οσμάν ή τον ίδιο τον Μουλά Ομάρ, βάζει πλώρη για πρώτο κόμμα.
Filed under: ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Keywords
Τυχαία Θέματα