Καταρρέει η σκευωρία περι χουντοσταγονιδίων

07:26 28/1/2012 - Πηγή: Olympia

Απαλλάχθηκε από το πειθαρχικό της Σχολής με ψήφους 3 υπέρ και 2 κατά ο Εύελπις ο οποίος είχε κατηγορηθεί για υποτιθέμενη κατήχηση υπέρ της Χούντας στο αμφιθέατρο της Σχολής.

Το Πειθαρχικό της Σχολής που εξέταζε τη υπόθεσή του από την Τρίτη έως και σήμερα αποφάνθηκε τελικά πως δεν συντρέχει κανένας λόγος για τιμωρία του και απόταξή του, καθώς δεν υπήρξε απολύτως καμία ουσιαστική παραβατική συμπεριφορά.

Τον Εύελπι υπερασπίστηκαν δύο καθηγητές της Σχολής , τέσσερις απόστρατοι στρατηγοί κι ένας ιερέας.
Η υπόθεση πάντως είναι δυνατό να πάει σε Δευτεροβάθμιο πειθαρχικό πλην όμως για

να γίνει κάτι τέτοιο χρειάζεται η προσφυγή της Σχολής και είναι αμφίβολο εάν κάτι τέτοιο
γίνει τελικά, σύμφωνα με πληροφορίες.

Το Ολυμπία στάθηκε από την πρώτη στιγμή στο πλευρό του Εύελπι, αποκαλύπτοντας παράλληλα την χουντική καριέρα υψηλόβαθμων προσώπων, ακόμα και υφυπουργών ώστε να γίνει κατανοητό ότι οι διώξεις δεν θα περάσουν.

Επίσης αποκάλυψε την άθλια μεθόδευση ενός βάρος του πατρός του, πραγματικού ευπατρίδη, που ενέχει στοιχεία εσχάτης προδοσίας.

Αναμένουμε με ενδιαφέρον την αντίδραση της σχολής. Όπως και την αντίδραση του συγκροτήματος που μετά τους ναζί και την χούντα, τώρα συνεργάζεται κάλλιστα και με το καθεστώς Παπαδήμου, έχοντας το θράσος να μιλά για ¨Αυλαίες¨ της πολιτικής ζωής. Το ποιός είναι διαχρονικό καθεστώς με απόλυτες ευθύνες για το δράμα της Ελλάδας είναι πλέον ξεκάθαρο.

Με πληροφορίες απο το Defencenet


Filed under: ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Keywords
Τυχαία Θέματα