Η μεγάλη επιβεβαίωση του ΟΛΥΜΠΙΑ για το «παιχνίδι» Καρατζαφέρη που αφήνει έκθετο τον Σαμαρά!

14:31 27/1/2012 - Πηγή: Olympia

Πριν από περίπου 15 μέρες είχαμε αποκαλύψει στο ΟΛΥΜΠΙΑ τους λόγους που ο Γ. Καρατζαφέρης θα την «στήσει» στον Σαμαρά, με την συγκατάθεση Παπαδήμου! Διαβάστε εδώ και εδώ τις δυο αποκαλύψεις.

Σας είχαμε αποκαλύψει ότι ο Γιώργος Καρατζαφέρης

θα κάνει πίσω σε καίρια θέματα προκειμένου να αφήσει μόνο του τον Αντώνη Σαμαρά και να πιάσει με τα δυο του χέρια την «καυτή πατάτα».

Σήμερα, ο Γιώργος Καρατζαφέρης – μετά από αρκετές μέρες σιωπής στο θέμα αποχώρησής του από την κυβέρνηση – αρχίζει να δηλώνει ότι δεν θα βάλει την υπογραφή του στις νέες δεσμεύσεις που ζητά η τρόικα από τους πολιτικούς αρχηγούς, γιατί όπως λέει, αρκεί η πολιτική τους προφορική δέσμευση.

Ό,τι δηλαδή, έλεγε ο Σαμαράς τον Νοέμβριο του 2011 που απαιτούσαν ενυπόγραφες δεσμεύσεις για την εκταμίευση της 6ης δόσης των 8 δις ευρώ.

Αυτή τη φορά, ο Πρόεδρος του ΛΑΟΣ φαίνεται ότι κάνει «πίσω» στο θέμα των υπογραφών, βάζοντας μπροστά σε τεράστιο δίλημμα τον Σαμαρά: Αν υπογράψει τη νέα δανειακή σύμβαση, θα χρεωθεί ο ίδιος τη μνημονιακή στάση, ενώ αν την καταψηφίσει θα έχει πάνω του όλο το βάρος της χρεοκοπίας!


Filed under: ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Keywords
Τυχαία Θέματα