Η μαύρη καρδιά της Ευρώπης θα θρυμματιστεί από το ελληνικό δ όρυ

13:26 15/3/2012 - Πηγή: Olympia

του Λεωνίδα Χ. Αποσκίτη*

Μα αλί, παλιάτσοι, τρέμετε τη μέρα

που θα ρυαστεί σα λέαινα, στον αέρα,

η Ελλάδα η αιματοκυλισμένη!

[Άγγελος Σικελιανός, Μάντεμα, Λυρικός Βίος
Τόμος Β’]

Η Ελλάδα, από τις 12 Φεβρουαρίου 2012, ημερομηνία που υπογράφηκε το 1945 η μοιραία εκείνη συμφωνία της Βάρκιζας, είναι επίσημα πλέον το πρώτο θύμα του νέου παγκόσμιου πολέμου, αφού οι διεθνείς τοκογλύφοι θα μπορούν στο μέλλον να διεκδικήσουν τα «χρωστούμενα»

ακόμα και με στρατιωτικά μέσα. Του τρίτου παγκόσμιου πολέμου κατά σειράν, οικονομικού προς το παρόν αλλά γεωπολιτικού βραχυπρόθεσμα ή, το χειρότερο, και θερμοπυρηνικού μεσοπρόθεσμα. Ενός νέου πολέμου που εξαπολύεται εναντίον μας ξανά από την «μαύρη καρδιά» της Ευρώπης, η γενοκτόνα φύση της οποίας έχει αποτυπωθεί στο αποικιοκρατικό και ναζιστικό παρελθόν της γηραιάς ηπείρου.

Ακόμα μπορεί να μην έχει γίνει αισθητή σε όλους η επερχόμενη πάνοπλη ύβρις, όμως φαίνονται καλά τα κοπάδια τα όρνια που μαζεύονται απειλητικά από πάνω μας πιστεύοντας ότι το λαδάκι μας έχει σωθεί και το καντήλι μας θα σβήσει. Η ελληνική κοινωνία βρίσκεται ξανά σε αγρύπνια, ο αέρας έχει βαρύνει δραματικά, η μυρωδιά του ψοφιμιού σέρνεται παντού, ο λαός μας προετοιμάζεται ψυχικά για μακροχρόνιο και άνισο αγώνα. Σε λίγο θα φανεί καθαρά ποιος αγωνίζεται για τον λαό και ποιος για τους εχθρούς του.

Με την ψήφιση της νέας δανειακής σύμβασης, το δωσιλογικό πολιτικό προσωπικό της χώρας απέδειξε ότι δεν διαθέτει το παραμικρό ίχνος εθνικής συνείδησης και είναι πρόθυμο, αφού υπέγραψε την αναστολή της ανεξαρτησίας και πολιτικής αυθυπαρξίας της χώρας, να καταργήσει και τις ελευθερίες των πολιτών μετατρέποντάς μας όλους σε εξαθλιωμένους αποικιοκρατούμενους.

Τέτοιες συμφωνίες, όπως η υποβολή της Ελλάδας σε εξωτερικό έλεγχο των δημοσιονομικών της, η εγκατάσταση μόνιμης επιτροπείας στην χώρα και η αναθεώρηση του Συντάγματος ώστε να υπερισχύουν του ελληνικού Συντάγματος οι διεθνείς συμφωνίες με τους τοκογλύφους που ψήφισαν με 180 ψήφους, είναι πρωτοφανείς κερκόπορτες στην ιστορία. Σπάνια μπορεί να πει κανείς ότι έχουν συμβεί τέτοιες πράξεις κυνικού δωσιλογισμού στο παρελθόν, τόσο στην Ελλάδα όσο και στις άλλες χώρες.

Η τραπεζιτική ολιγαρχία του δυτικού κόσμου και η τεχνολογική-ναζιστική ελίτ σε αγαστή σύμπνοια, χωρίς προσχήματα αντιπαλότητας αυτή την φορά, έχουν εξαπολύσει, στο όνομα την παγκοσμιοποίησης και της νέας τάξης, τον πιο παρανοϊκό, ανήθικο και καταστροφικό πόλεμο κατά των λαών και των εθνικών κρατών. Αυτό γίνεται με τα πιο ύπουλα όπλα τους, κατ’ αρχάς, το χρήμα και την τηλεόραση και με το πιο εξελιγμένο τεχνολογικά στρατιωτικό οπλοστάσιό τους στην συνέχεια. Ο στόχος, όπως τον είχε προφητεύσει ο Όργουελ, είναι ένας νεοβάρβαρος, τεχνο-φεουδαρχικός κόσμος όπου θα εκμηδενισθεί το άτομο και θα ισοπεδωθούν οι πολιτειακοί θεσμοί, οι δύο μεγάλες αξίες του πολιτισμού που γεννήθηκαν σ’ αυτό τον τόπο.

Την ώρα τούτη, που επιχειρείται να δαμαστεί το πνεύμα και η ψυχή του λαού μας για να αποδεχτεί την υ

Keywords
Τυχαία Θέματα