Η ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΘΑΡΘΕΙ ΑΜΑ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΟΙΚΟΝΟΝΙΚΟΥΣ ΤΥΡΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΛΛΑΔΙΚΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥΣ

17:06 1/1/2012 - Πηγή: Olympia


Γράφει η Κανέλλα Καζακοπούλου

Πως να ευχηθεί κανείς καλή χρονιά όταν ξέρει οτι σε περιμένει νέο εκτελεστικο οικονομικό απόσπασμα. Τό μόνο πού μπορεί να ευχηθεί ειναι να ανασύρει από μέσα του την κρυμμένη δύναμή του και να στείλει από κεί πούρθαν ολους αυτούς τους τύποις αποκαλούμενοι άνθρωποι πού με τη δύναμη του πλούτου θέλουν να καταδικάσουν στην αιώνια πείνα και σκλαβιά ολόκληρους λαούς, μόνο και μόνο για να αυξήσουν τους πελώριους κουμπαράδες τους.

Εκατομμύρια ελληνες

πιστεύω χτές βράδυ θάθελαν να σπάσουν τις τηλεοράσεις βλέποντας τις ανέκφραστες φάτσες των πολιτικών δημίων πού έβγαλαν διαγγέλματα και πρωτοχρονιάτικα μηνύματα για τα της κανιβαλλικής πολιτικής τους, την οποίαν θα συνεχίσουν ακάθεκτοι για να μάς σώσουν!!!! γιά δέκατη ή
εικοστή φορά. Συνεχίζουν να
κοροϊδεύουν το λαό, να τον καθηλώνουν τρομοκρατημένο οτι θα τον βρούν τα χειρότερα εάν δέν προσέλθει οικειοθελώς στο σφαγείο της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ.

ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΑΚΟΥΤΕ ΠΙΑ. ΞΕΠΕΡΑΣΤΕ ΤΟ ΦΟΒΟ. ΒΓΑΛΤΕ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΕΤΙΑ ΤΡΟΜΟΥ ΨΕΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΣΕΩΝ ΠΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ. ΟΣΟ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΤΑΒΑΛΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΠΑΧΘΕΙΣ ΤΡΟΜΟΦΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΣΟΥΝ ΠΙΣΩ ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΑ ΜΑΣ, ΤΟΣΟ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ. ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΠΑΡΕΑ ΣΤΟΥΣ ΑΣΤΕΓΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΖΗΤΟΥΝΤΕΣ ΤΡΟΦΗ ΣΤΑ ΣΥΣΣΙΤΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΝ ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΣΚΟΥΠΙΔΟΚΟΥΒΑΔΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ, ΕΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΑΠΡΑΓΟΙ.

ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΠΩΣ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΟ ΣΚΥΛΟ ΠΟΥ ΓΑΥΓΙΖΕΙ ΕΠΕΙΔΗ ΦΟΒΑΤΑΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΦΟΒΕΡΙΣΕΙ ΜΕ ΤΟ ΓΑΥΓΙΣΜΑ. ΒΟΥΤΗΞΤΕ ΤΟ ΣΤΥΛΙΑΡΙ ΚΑΙ ΦΟΒΕΡΙΣΤΕ ΤΟ ΣΚΥΛΟ. ΕΝΑ ΝΤΟΥ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΙ ΘΑ ΑΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΘΟΥΝ.

Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ. Η ΔΥΝΑΜΗ Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΟΡΘΩΣΟΥΜΕ ΜΕΤΩΠΟ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΣΤΟ ΜΑΥΡΟ ΜΕΤΩΠΟ ΤΩΝ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΟΥΝΤΩΝ ΔΟΧΕΙΩΝ ΠΑΣΟΚ-Ν.Δ-ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΡΙΧΜΑΕΣΤΡΟΥ ΠΑΠΑΔΗΜ (Ι) ΟΥ.

ΜΗΝ ΠΕΦΤΕΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ ΤΗΣ ΕΚΛΟΓΟΛΟΓΙΑΣ που ΔΙΑΚΙΝΟΥΝ ΣΚΟΠΙΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΚΡΑΤΑΝΕ ΑΝΕΝΕΡΓΟΥΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΝΤΑΣ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΤΟ ΑΧΤΙ ΜΑΣ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΚΑΛΠΗΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΜΑΣ ΞΑΝΑΒΑΛΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟ ΝΕΟ ΣΧΗΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΖΕΙ ΟΣΑ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΚΑΙ ΨΗΦΙΣΕΙ ΥΠΟΘΗΚΕΥΟΝΤΑΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ . ΑΥΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΤΟΥΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΑΣ. ΕΜΕΙΣ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ??? ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΤΟ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΘΑΝΑΤΟΥ??? ΒΓΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΛΗΘΑΡΓΟ ΠΡΙΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ .

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΑΡΩΣΟΥΜΕ ΕΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΜΑΣ ΝΑ ΣΩΣΟΥΜΕ!!!

ΕΥΧΕΣ ΓΙΑ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΨΥΧΙΚΗ ΑΝΑΤΑΣΗ


Filed under: ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Keywords
Τυχαία Θέματα