Η γαλανόλευκη στα χέρια των παιδιών από Κατσαφάδο – Ευσταθόπουλο…

17:17 28/2/2012 - Πηγή: Olympia

Μπορεί να τους τα χώνουμε αλλά είναι καλοί και πατριώτες. Για τον Κατσαφάδο της ΟΝΝΕΔ και τον Ευσταθόπουλο της DPG (Newsbomb.gr) ο λόγος, που παρά τις διαφωνίες μας, δεν φοβούνται να εκφράσουν την αγάπη τους στην Ελλάδα χωρίς να παριστάνουν τους “πολιτικά ορθούς” (“Πολιτικά Ορθός”: Αυτός που παραμυθιάζει τους ιθαγενεις ότι θα τους

δώσει φράγκα, τον ψηφίζουν και αυτός πουλά πακέτο την χώρα μαζί με τους ιθαγενείς σε όποιον έχει τα καλύτερα πλάνα των σεξουαλικών του επιδόσεων ή του δώσει μεγαλύτερο μερτικό).

Και ένα σχόλιο εμπνευσμένο από την φωτογραφία: Πολιτικός που δεν αντιλαμβάνεται ότι δεν διεκδικεί 4 (αμφίβολα) χρόνια εξουσίας αλλά το μέλλον μίας γενιάς, ας κάτσει σπίτι του.

Δείτε το δελτίο τύπου:

Xαμόγελο σε παιδιά που πραγματικά το έχουν ανάγκη, περισσότερο από κάποια άλλα, χάρισε λίγες ημέρες πριν από την Καθαρά Δευτέρα το “Newsbomb.gr”.

Στο πλαίσιο του προγράμματος εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, η DPG Digital Media ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του κινήματος «Πολίτες σε δράση για τον Πειραιά και τα νησιά» και προέβη σε μία προσφορά ευγενείας σε παιδιά που βρίσκονται σε ιδρύματα.

Με την προσωπική επίβλεψη του διευθύνοντος συμβούλου της DPG Digital Media κ. Σαράντο Ευσταθόπουλο κατασκευάσθηκαν δεκάδες χαρταετοί για τα παιδιά των ιδρυμάτων που φιλοξενούνται στο «Χατζηκυριάκειο» και στον «Καλό Ποιμένα», στον Πειραιά.

Συνοδοιπόρος και αρωγός σ’ αυτήν την ενέργεια στάθηκε ο υποψήφιος βουλευτής Α’ Πειραιώς κ. Κώστας Κατσαφάδος, ο οποίος έχει επιδείξει έντονη δραστηριότητα σε πρωτοβουλίες κοινωνικής υφής.

Η διανομή

Στα παιδιά διανεμήθηκαν παραδοσιακοί χαρταετοί που είχαν γαλανόλευκα χρώματα, στις αποχρώσεις της ελληνικής σημαίας και σε ευδιάκριτο σημείο υπήρχε ο λογότυπος του “Newsbomb.gr”.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης για τη διανομή των χαρταετών στο Χατζηκυριάκειο, ο κ. Ευσταθόπουλος δήλωσε: «Η ελληνική σημαία αποτελεί ένα μήνυμα αξιοπρέπειας προς τα παιδιά που είναι το μέλλον αυτού του τόπου».

Στο ίδιο πλαίσιο, ο κ. Κατσαφάδος επεσήμανε ότι σε αυτές τις κρίσιμες ημέρες, καλός πολίτης είναι ο ενεργός πολίτης. «Πρέπει με υπευθυνότητα και σθένος να σταθούμε στο πλευρό των δοκιμαζομένων και ειδικά των παιδιών που βρίσκονται εδώ», τόνισε .

Οι πράξεις

Σημειώνουμε ότι ο κ. Κατσαφάδος, με την ιδιότητα του αντιπροέδρου της ΟΝΝΕΔ συμμετείχε στην οργάνωση και την υλοποίηση του προγράμματος για τα «Κοινωνικά παντοπωλεία» που στήθηκαν τα Χριστούγεννα με τη στήριξη του προέδρου της Ν.Δ. κ. Αντώνη Σαμαρά. Από την πρωτοβουλία αυτή πολλοί συνάνθρωποί μας ανακουφίστηκαν με είδη βασικής ανάγκης.

Όσον αφορά την εταιρική κοινωνική ευθύνη από την πλευρά της DPG Digital Media, έχει αποδείξει και στο παρελθόν άλλωστε το φιλανθρωπικό της εκτόπισμα με παρόμοιες πράξεις ανθρωπιάς ειδικά αυτές τις δύσκολες μέρες που βιώνει η χώρα λόγω των δυσμενών οικονομικών συνθηκών.

Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση του 85χρονου κ. Παύλου Καρδάση, για τον οποίο εξασφαλίστηκαν τα έξοδα φαρμακευτικής αγωγή

Keywords
Τυχαία Θέματα