Η Ελληνική Χάκινγκ Σκηνή GHS έχει αποκτήση πλήρης πρόσβαση σε όλα τα Πρωτοδικεία και Εφετεία !

Η Ελληνική Χάκινγκ Σκηνή GHS έχει αποκτήσει πλήρης πρόσβαση σε όλα τα Πρωτοδικεία και Εφετεία, και δημοσιεύει αποσπάσματα από τα δεδομένα και τις βάσεις στο pastebin εν όψη της “Δικαιοσύνης”.

“Από την αρχή της χρονιάς σας προειδοποιήσαμε. Ισχυρές επιθέσεις έχουν ήδη πραγματοποιηθεί στο Syzefxis, στη βουλή, σε sites πολιτικών κομμάτων, στο

Υπουργείο Παιδείας, Επικοινωνιών, Οικονομίας, Μεταφορών, Δικαιοσύνης, στα Γενικά Αρχεία του κράτους, στο site της Προεδρίας, Δημόσια Δεδομένα, στη Δημοσιογραφική ενότητα, Ταμείο Διαχείρισης Πιστώσεων, στο τραπεζικό σύστημα, σε πολυεθνικές εταιρίες  (τα φετινά) κ.α.

Η Greek Hacking Scene έχει πρόσβαση σε όλο το δίκτυο και sites Πρωτοδικείων και Εφετείων, που υπάγεται στο Υπουργείο Δικαιοσύνης, και ουσιαστικά είναι μια πιο εκτεταμένη πρόσβαση προηγούμενης επίθεσης. Επικοινωνήσαμε για να διορθωθούν προβλήματα του δικτύου, και σε πολλές περιπτώσεις τα ασφαλίσαμε όσο μπορούσαμε στο βαθμό που το επιτρέπει η απομακρυσμένη πρόσβαση. Τον προηγούμενο μήνα μάλιστα έγινε και σχετικό θέμα με δημοσιογραφική δεοντολογία από e-magazine. Έχουμε τις καλύτερες προθέσεις, βλέπουμε όμως την συνεχείς αδιαφορία σας προς το λαό. Η Δικαιοσύνη προσπαθεί να απόκρυψη την αλήθεια. Γνωρίζουμε ότι μόλις ασφαλίσατε τη λίστα Lagard.

Γνωρίζετε ότι η Σκηνή δεν κάνει ping (DDoS), και ούτε χτυπάει μονο εκεί που γίνετε, δεν ακολουθεί προπαγάνδες και μόδες. Είναι μια Ελεύθερη φωνή για ελευθερία, δημοκρατία, δικαιοσύνη και παιδεία. Η Greek Hacking Scene δημιουργεί μεθόδους, εργαλεία και νέες τεχνικές hacking. Καλο θα είναι να κοιτάξετε να πράξετε για το καλο του λαου.”

Σήμερα δημοσιεύονται κάποια από τα δεδομένα, και προειδοποιούν ότι υπάρχει πλήρης πρόσβαση σε κεντρικά δίκτυα, και μπορεί να πραγματοποιηθεί περαιτέρω απόσπαση δεδομένων και πολύ πιο συγκεκριμένων αρχείων.

Targets:
Πρωτοδικείο Αθηνών – www.protodikeio-ath.gr
Πρωτοδικείου Πειραιώς – www.protodikeio-peir.gr
Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης – www.protodikeio-thes.gr
Διοικητικό Εφετείο Αθηνών – www.defeteio-ath.gr
Διοικητικό Πρωτοδικείο Αλεξανδρούπολης – www.dprotodikeio-ale.gr
Διοικητικό Πρωτοδικείο Ιωαννίνων – www.dprotodikeio-iwa.gr
Διοικητικό Πρωτοδικείο Ηρακλείου – www.dprotodikeio-hra.gr
Διοικητικό Πρωτοδικείο Καβάλας – www.dprotodikeio-kav.gr
Διοικητικό Πρωτοδικείο Κομοτηνής – www.dprotodikeio-kom.gr
Διοικητικό Πρωτοδικείο Λάρισας – www.dprotodikeio-lar.gr
Διοικητικό Πρωτοδικείο Πατρών – www.dprotodikeio-pat.gr
Διοικητικό Πρωτοδικείο Σερρών – www.dprotodikeio-ser.gr

Η Ελληνικής Χάκινγκ Σκηνής έφερε υπόψιν του digitallife.gr επισφάλειες που τους εξασφάλισαν πρόσβαση  στις ιστοσελίδες των πρωτοδικείων Αθηνών, Πειραιά, Θεσσαλονίκης, Αλεξανδρούπολης, Χαλκίδας, Ιωαννίνων, Ηρακλείου, Καβάλας, Κομοτηνής, Λάρισας, Πάτρας και Σερρών και των εφετείων Αθηνών και Θεσσαλονίκης. Επισφάλειες που τους επέτρεψαν να εξασφαλίσουν τις πλήρεις λίστες χρηστών των συγκεκριμένων ιστοσελίδων.

Στους χρήστες που απαριθμού

Keywords
Τυχαία Θέματα