Έβαλε τα γυαλιά η Όλγα στους “πρασινοκουκουλοφάγους” άσχετους από τον τουρισμό.

15:07 8/12/2011 - Πηγή: Olympia

Μας έχει εκνευρίσει με την …τηλεμεταφορά εκλογικών περιφερειών, με την υπερπροβολή της σε κανάλια συκοφαντικής εργολαβίας κλπ, αλλά το σωστό να λέγεται.

Σε χθεσινή εκδήλωση – επιμνημόσυνη δέηση για τον τουρισμό της Αθήνας, η Όλγα Κεφαλογιάννη έβαλε τα γυαλιά σε Γερουλάνο, Ανδρεάδη με την ανάλυση της για τα πραγματικά προβλήματα της πόλης και τις ευθύνες για την τουριστική της κατάρρευση.

Φανταστείτε ότι ο Γερουλάνος

είχε το θράσος να ρίξει την ευθύνη στους …κουκουλοφόρους (!!), τους υπαλλήλους του ΠΑΣΟΚ δηλαδή που επιστρατεύονται για να εξυπηρετήσουν τα συμφέροντα του κόμματος!

Ως αντιπολιτευση, οι κουκουλοφόροι έβγαιναν για να κλονίσουν τον κακό Καραμανλή και το άτιμο το κράτος. Επί ΠΑΣΟΚ όμως, οι κουκουλοφόροι βγαίνουν για να κάψουν καμμία ΜΑΡΦΙΝ για να κλείσουν τον κόσμο στα σπίτια του ή για να τσακίσουν τους “Αγανακτισμένους” δίνοντας έτσι ανάσα στο καθεστώς Παπανδρέου. Κωμωδία δηλαδή.

Αντίθετα, η Κεφαλογιάννη ήταν απόλυτα συγκεκριμένη και σωστή, πράγμα που δείχνει ότι είχε ενημερωθεί αλλά έχει και εμπειρία από το Ρέθυμνο που είναι τουριστική περιοχή.

Αναφέρθηκε στις ζώνες εγκληματικότητας, στο πως τέμνουν τον τουριστικό ιστό, πως εστιάζονται σε ανακαινισμένες ξενοδοχειακές μονάδες αχρηστεύοντας τες με αποτέλεσμα να σταματά η κυκλικότητα των αφίξεων (rotation) κλπ κλπ. Εκπληκτική ανάλυση, με γνώσεις επαγγελματία του πεζοδρομίου και όχι άχρηστου θεωρητικού καθηγητή ή κρατικοδίαιτου. Μπράβο της που τα είπε, μπράβο σε όποιον τα έγραψε.


Filed under: ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Keywords
Τυχαία Θέματα