Εθνική προδοσία η αποχή

22:42 19/6/2012 - Πηγή: Olympia

Γράφει ο Άναξ

Αγαπητή μου Ολυμπιάδα,

δυστυχώς γράφω αυτό το άρθρο, αν κι ήλπιζα να μην το γράψω. Είχα πει πως με το πέρας των εκλογών, θα έγραφα το άρθρο “Η ισχύς εν τη ενώσει”….αλλά δυστυχώς γράφω αυτό….

Τι να πρωτοπώ; Η ΕΛΛΑΣ ΕΑΛΩ. Αυτό είναι το μήνυμα των εκλογών.

Ας γράψω κάποιες σκόρπιες σκέψεις, μιας και δεν είμαι σε θέση να θέσω με τίποτε σε λειτουργία τον εγκέφαλό μου. Έχω νεκρώσει. Νιώθω τέτοια στεναχώρια, όπως ακριβώς νιώθει ένας

16χρονος που τον πρόδωσε ο απόλυτος έρωτάς του. Ξέρετε ποιός….Αυτός ο έρωτας που δεν συγκρίνεται με κανένα πάθος. Αυτός, που ενώ γνωρίζεις πως σε καταστρέφει, εσύ τον αποζητάς σαν λυσσασμένος.

Προδομένος λοιπόν. Προδομένος από τον συμπολίτη μου. Από τον συνάνθρωπό μου. Από την κοινωνία. Από όλους εσάς που δεν πήγατε να ψηφίσετε. Γιατί ρε παιδιά με σνομπάρατε; Το 39%, δεν είναι αποχή. Εϊναι εθνική προδοσία. Δηλαδή τί θα πείτε αύριο, όταν θα σας κόψουν κι άλλο από τον μισθό, την σύνταξη, τα επιδόματα; Τί θα πείτε όταν θα μείνετε κι εσείς άνεργοι; Θα κλαίτε και θα ορύεστε σαν μωρά παιδάκια; Που είναι η τσίπα και το φιλίτιμό σας; Εγώ θα κάθομαι εκεί απέναντι και θα σας λέω καλά να πάθεις μοσχάρι!!!! Κι εσείς θα τσαντίζεστε και θα ερχόμαστε στα χέρια. Κι ο γύπας, θα μας βλέπει και θα γελάει με την μαύρη κι άραχνη ψυχή του.

Προδομένος από την γερουσία. Που σκατά έχετε το κουρασμένο μυαλό σας μου λέτε; Ο γέρος, λέει ο σοφός λαός, θα πάει ή από χέσιμο ή από πέσιμο. Δεν μας είπε ποτέ όμως ο σοφός λαός, πως θα χαθεί μια ολόκληρη Ελλάδα και δυο-τρεις γεννιές, από το χέσιμο του γέρου……..Μας έπνιξε το σκατό σας….Τόσα χρόνια μας φορτώσατε αυτά τα σκατά που λέγεται μεταπολίτευση, οικογενειοκρατία, ρουσφέτι, φακελάκι, μέσον, βόλεμα, κλπ και τώρα που είπαμε να αλλάξουμε κάτι κι εμείς, νέοι ανθρώποι γαρ, που επιθυμούμε να κάνουμε την ζωή μας λίγο καλύτερη, τώρα από το δικό σας χέσιμο, θα μυρίζουμε σκατίλα μια ζωή. Ντροπή σας να μαγαρίζετε μια ολόκληρη Ελλάδα.

Προδομένος από τους ανέργους…Που είστε ρε σεις;;;; 1.200.000 ψήφοι. Πού στην ευχή είστε; Τί στο καλό ψηφίσατε; Πήγατε να ψηφίσετε; Μήπως σας έταξαν δουλειά; Δεν υπάρχει λογική πουθενά πια;

Προδομένος από τους φίλους μου τους Ευρωπαίους. Τέτοια παραπληροφόρηση!! Τέτοια προπαγάνδα φόβου. Τέτοια τρομοκρατία άνευ προηγουμένου. Τέτοιες ωμές παρεμβάσεις στην πολιτική μας ζωή και στις επιλογές μας, είναι πρωτάκουστη. Αναμενόμενη φυσικά, αν κρίνουμε από το γεγονός πως κι οι ίδιοι μας οι πολιτικοί, μάς έχουν κρίνει πολιτικά ανώριμους για δημοψήφισμα, οπότε είναι φυσικό να μας περνούν για χαϊβάνια κι οι ξένοι. Φυσικό λοιπόν να μας επιβάλλουν την άποψή τους. Αφύσικο το να να την ακολουθούμε με τέτοια ευλάβεια θρησκευτική. Ένα μεγάλο μπράβο στους δημοσιογράφους του μεγκα, αντ1, σκαϊ, αλφα και των λοιπών βοθροκάναλων. Από εδώ και στο εξής, σε κάθε σοβαρό λεξικό, στην λέξη εθνικός μειοδότης, θα βάλω τις φωοτογραφίες σας. Μαζί σας θα τα πάρετε τα φράγκα νομίζετε; Όλοι σε δυο μέτρα γης χωρούμε.

Η ΕΛΛΑΣ ΕΑΛΩ Ολυμπιάδα μου και κανείς δ

Keywords
Τυχαία Θέματα