Έκτακτο: Ο Ομπάμα προσφέρει θέση αντιπροέδρου στον “600δις”, με τομέα ευθύνης τις διαγαλαξιακές επαφές.

07:27 8/10/2012 - Πηγή: Olympia


‘Εκτακτη είδηση:
Ομπάμα καλεί Σώρρα και END στον Λευκό Οίκο
Η οικονομική δυσπραγία στις ΗΠΑ, το δημόσιιο χρέος και ο προεκλογικός αγώνας οδηγούν την αμερικάνικη κυβέρνηση σε δραστικές αποφάσεις. Πρόταση των τρισεκατομμυριούχων και στον υπουργό Οικονομικών των ΗΠΑ. Θα δανείσουν και

άλλες χώρες… (Είδηση σε εξέλιξη)Ο τρισεκατομμυριούχος που ”χαρίζει” 600 δισ. στην Ελλάδα
Αρτέμης Σώρρας σε ομογενειακό ραδιόφωνο: ”Γίνεται της πουτ@ν@ς. Αυτά τα ζώα… οι δημοσιογράφοι, αυτά τα καταραμένα τα παιδιά… Εμείς κάνουμε πολιτική”
Σε ”αποκλειστική του συνέντευξη” σε -κλειστού κυκλώματος- ραδιόφωνο, στην Aστόρια

Νέας Υόρκης, Κυριακή 7 Οκτωβρίου 2012.
Ακούστε αποσπάσματα από την ”απείρου κάλους” συνέντευξη
http://www.kalami.net/2012/videos/sorras_hellasfm_7oct12.mp3”Στολίζει” και τον βουλευτή Α. Γεωργιάδη… Ετοιμάζουν ”απελευθερωτικό κίνημα” στην Ελλάδα.
( Οφείλουμε να παραδεχτούμε ότι ο HellasFM, ήταν το μόνο ΜΜΕ στην Ομογένεια ΗΠΑ, που πρωτοάρχισε την υπόθεση της END και των 600 δισ. μήνες πριν και συνεχίζει ακόμα να την υποστηρίζει σθεναρά )

Forbes: ”Θα κάναμε και λίστα γιά τρισεκατομμυριούχους, αλλά δεν γίνεται, γιατί μόνο ένας υπάρχει σε όλον τον πλανήτη, στην πόλη Πάτρα, Ελλάδας”Ημέρες δόξας γιά το ”γκέττο” μας (όνομα και πράγμα) στην Αστόρια Νέας Υόρκης
Γίναμε… διάσημοι: Επιστολές περί ”διαθέσιμων” 600 δισ. και στον υπουργό Οικονομικών των ΗΠΑ, ΔΝΤ κλπ.
Πρός ”ηγέτες” END: Το ”καλαμπούρι” τελείωσε. Σταματήστε τώρα (οr show the real money)
Χρήματα -600 δισ.- ούτε υπήρχαν, ούτε υπάρχουν. Απλά γίνεται ”ανακύκλωση” της ιστορίας με τις μετοχές της (μη υπαρκτής τα τελευταία 80 χρόνια) ”Τράπεζας της Ανατολής”, που υποτίθεται αξίζουν τρισ. δολάρια.Εμπλέκουν ΕΥΠ και Ε. Βενιζέλο !!!
Συνέχεια στην υπόθεση ”600 δισ.” της οργάνωσης ΕND – Σοκαριστικές αποκαλύψεις
Ο πρόεδρος της ΕΝD, Μ. Λαμπράκης ομολογεί γραπτά ”προσβάσεις στις μυστικές Υπηρεσίες” (Ελλάδας) και καταγγέλλει τον παραιτηθέντα -”κατόπιν εορτής”-αντιπρόεδρο, καθ. Θεοδ. Καρυώτη (πρώην υποψήφιο στο Επικρατείας ΠΑΣΟΚ) ότι ”ψεύδεται” και ότι ”απαίτησε εκβιαστικά 10 εκατομ. δολάρια”!… (Αναλυτικά)

http://www.kalami.net/


Filed under: ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Keywords
Τυχαία Θέματα