Είναι δικό σου λάθος πρόεδρε….

17:32 12/5/2012 - Πηγή: Olympia

Τις αμέσως επόμενες ημέρες το κατώφλι του Προεδρικού Μεγάρου θα διαβεί ο αρχηγός της “Χρυσής Αυγής” προκειμένου να συζητήσει με τον πρόεδρο της Δημοκρατίας το ενδεχόμενο δημιουργίας κυβέρνησης για τον τόπο. Η “Χρυσή Αυγή” είναι το κόμμα που ενέσκηψε στις πρόσφατες εκλογές στο Ελληνικό κοινοβούλιο για τους παρακάτω κυρίως λόγους:
- Το κράτος την τελευταία δεκαετία, αντί να προσπαθήσει να βρει μια λύση σε ευρωπαϊκό ή διεθνές επίπεδο για το πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης,

προτίμησε την ανώδυνη (;) λύση της συσσώρευσής τους σε συγκεκριμένες περιοχές της Αθήνας,
καθιστώντας αυτές τις περιοχές “αβίωτες” για τους Έλληνες κατοίκους τους.
- Το κράτος τα τελευταία δύο χρόνια ενίσχυσε με τις πράξεις ή τις παραλείψεις του τον υφέρποντα φασισμό που ευδοκιμεί στην Ελληνική Αστυνομία. Όταν το κράτος επιτρέπει την αλόγιστη χρήση βίας ενάντια σε Έλληνες Πολίτες που διαμαρτύρονται είναι προφανές ότι ενθαρρύνει ακραία φασιστικά στοιχεία που υπάρχουν στους κόλπους της ΕΛΑΣ να εκδηλωθούν και να εκφραστούν.
- Τα αντιλαϊκά μέτρα που έχουν ληφθεί τα δύο τελευταία χρόνια, παράλληλα, εντείνουν την αγανάκτηση του κόσμου και τον οδηγούν μερίδα αυτού στην ενίσχυση ακραίων πολιτικών δυνάμεων, εντελώς ασύμβατων με την Ελληνική πολιτική παράδοση, σαν ένδειξη διαμαρτυρίας ή ακόμα και απόγνωσης.
Στην κατάσταση αυτή φτάσαμε έπειτα από δύο έτη ανηλεούς λιτότητας, που οδήγησε μεγάλο πλήθος των Πολιτών στην απόγνωση και είχε σαν συνέπεια την αποστροφή του κόσμου από τις κυρίαρχες πολιτικές δυνάμεις (έως πρόσφατα) του τόπου, και κατά συνέπεια στην αναντιστοιχία του εκλογικού σώματος με την κυβερνώσα τάξη.
Αυτή την αναντιστοιχία, που ήταν εμφανής σε όλους τους ‘Ελληνες Πολίτες αγνόησε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας. Κώφευσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας και δεν επιδίωξε να δώσει λύση μέσω των δυνατοτήτων που του παρέχει το Σύνταγμα. Όφειλε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας εδώ και ενάμιση χρόνο, που η αναντιστοιχία λαού και κυβέρνησης είναι εμφανής να παραιτηθεί ώστε η χώρα να οδηγηθεί σε εκλογές. Αντ’ αυτού παρέμεινε στην θέση του και στον διακοσμητικό του ρόλο.
Η ζωή όμως είναι “πόρνη” και για το λόγο αυτό τον τιμωρεί και η τιμωρία του είναι να ανοίξει τις πύλες του “Ναού της Δημοκρατίας” στον σύγχρονο εκφραστή του φασισμού, τον οποίο από τα μικράτα του (κατά δήλωσή του) έχει πολεμήσει.

Βλάσης


Filed under: ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Keywords
Τυχαία Θέματα