ΕΙΔΑ ΟΝΕΙΡΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

23:01 9/11/2011 - Πηγή: Olympia

Γράφει ο Άναξ

Αγαπητή μου Ολυμπιάδα,

Εχθές στον ύπνο μου, είδα ένα πολύ ωραίο όνειρο κι ήθελα να το μοιραστώ μαζί σου.

Είδα λέει, πως το ΔΝΤ κι η τρόικα είχαν φύγει από την Ελλάδα. Τα χρήματα που χρωστούσαμε, τα είχαμε πληρώσει όλα. Από τεμπέληδες Έλληνες, τώρα ήμασταν και πάλι το ΦΩΣ του κόσμου. Το λίκνο του πολιτισμού.

Οι τούρκοι και οι σκοπιανοί και οι αλβανοί και οι λοιποί

διεκδικητές Εθνικών εδαφών, είχαν όλοι τους σταματήσει να επιβουλεύονται τα ονόματά μας, τα χώματά μας, τις τύχες μας.

Τα αρχαία μας, είχαν όλα επανατοποθετηθεί σε Ελληνικά μουσεία και χώρους λατρείας. Στον φυσικό τους τόπο.

Ο ορυκτός μας πλούτος, ήταν κάτι που όλοι ήξεραν και τον εκμεταλλευόταν η χώρα μας και ότι με αυτά τα χρήματα, αποπληρώσαμε αυτά που χρωστούσαμε.

Όλοι είχαν από  μια εργασία και κανείς δεν αυτοκτονούσε από την ανεργία κι επειδή δεν μπορούσε να ταΐσει τα παιδιά του.

Όλοι είχαν σπίτι, που το προστάτευε το σύνταγμα της Ελλάδος και δεν το έπαιρνε η τράπεζα με ψιλά γράμματα στα συμβόλαια και με πανωτόκια.

Η αστυνομία, προστάτευε τους πολίτες και δεν τους χτυπούσε. Γίνονταν έργα με απόλυτη διαφάνεια κι όλοι αυτού που είχαν μάθει στις μίζες, τις απευθείας αναθέσεις και τα ρουσφέτια, πήγαν να ζήσουν στην Γερμανία.

Η παιδεία μας, ήταν και πάλι κάτι το ζηλευτό. Παιδιά από όλον τον κόσμο έρχονταν στην χώρα μας για να σπουδάσουν στα καλύτερα πανεπιστήμια και τα παιδιά μας δεν έφευγαν στο εξωτερικό.

Τα μπουζούκια, τα μπαράκια, οι καφετέριες και τα εστιατόρια, ήταν γεμάτα κάθε βράδυ και όλα τα θέατρα δεν είχαν θέση για μια εβδομάδα μπροστά.

Οι αγρότες δούλευαν με αγάπη την γη τους και οι καρποί τους επωλούντο στις καλύτερες τιμές, επειδή ήταν ελληνικά προϊόντα.

Κάτι όμως με τάραξε μάλλον και ξύπνησα κι όταν άνοιξα την τηλεόραση  για να ενημερωθώ από τους έγκριτους δημοσιογράφους της χώρας μου, που λένε πάντα και μόνον την αλήθεια, τρόμαξα τόσο πολύ, που νόμιζα πως  ήμουν ξύπνιος πριν και τώρα έπεσα σε εφιάλτη, μιας κι ότι είχα δει στον ύπνο μου, ήταν όλα ανάποδα.

ΟΛΑ !

ΜΗΠΩΣ ΑΝ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΩΡΑ, ΚΟΙΜΗΘΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΟΙΜΗΖΟΥΝ ;

Μόνο μην μου πείτε πως δεν θα ξυπνήσουμε ποτέ.

ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΑΝΤΕΞΩ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΜΟΥ. ΒΟΗΘΑ, ΑΛΛΙΩΣ ΤΟ ΚΡΙΜΑ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΜΑΣ…


Filed under: ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ, Κατά φύσιν ζείν
Keywords
Τυχαία Θέματα