ΕΓΩ, η Κατσέλη, της Κατσέλη, την Κατσέλη, ω Κατσέλη! Α! .. να και ο Χάρης!

16:11 3/4/2012 - Πηγή: Olympia

Γράφει ο Ονόμαρχος

Άκουγα σήμερα το πρωί τη συνέντευξη της κας Κατσέλη στον Χατζηνικολάου. Μίας Κατσέλη που (αυτό) παρουσιάστηκε ως καταματωμένη, καταξεσκισμένη, καταμπαρουτοκαπνισμένη… από τις ηρωικές μάχες που έδωσε ως υπουργός για να εξασφαλίσει το ένα και το άλλο, και την ευημερία του λαού, και τις συντάξεις, και τη λειτουργία των μικρομεσαίων επιχειρήσεων και τούτο και κείνο!

Μύρισαν τα ερτζιανά ιδρώτα μάχης και τα διαδίκτυα μπαρούτι και κατσέλιο αίμα!

Μίλησε επίσης για «σχέδιο»

που θα μας σώσει, θα μας … αναδιοργανώσει, θα …θα… θα… Χάρης!

Μίλησε και για την ανάγκη αποτελεσματικότητας , ανάγκη να αξιοποιηθεί το ΕΣΠΑ…

Το ΕΣΠΑ!! Η Κατσέλη είναι στο «παιχνίδι» εδώ και κάτι δεκαετίες (από τον καιρό του Ανδρέα-ΚΕΠΕ κλπ.). Από τότε πέρασαν από τη χώρα κάτι απίστευτα κεφάλαια, ΜΟΠ, Α’,Β’, Γ’ κοινοτικό πλαίσιο, και μια σειρά άλλα, συνολικής αξίας… μυρίων! Ένας, όχι δύο, ΕΝΑΣ σοβαρός άνθρωπος αν υπήρχε να διαχειριστεί αυτά τα κεφάλαια, σήμερα η χώρα θα ήταν δεύτερη ..Δανία, Νορβηγία…! Αλλά αυτός ο ΕΝΑΣ δεν βρέθηκε! Δεν βρέθηκε ούτε η ..ΜΙΑ (για να συμπεριλάβουμε και την κα Κατσέλη).

Επίσης η κα Κατσέλη είναι κάπου ..60 (;) χρονών. Έχει κάπου 40 χρόνια προσφοράς (ή «προσφοράς» αν προτιμάτε) στην χώρα και στο λαό (να μην πω και στον ..σοσιαλισμό). Αν θελήσει να αξιολογήσει κανείς αυτή την προσφορά, εκ του αποτελέσματος βέβαια, μάλλον αποκαρδιωτικά συμπεράσματα θα βγάλει!

Στα 60 της λοιπόν η κα Κατσέλη, τι άλλο έχει να προσφέρει στη χώρα και το λαό; Γιατί θα πρέπει να την ψηφίσει κανείς; Όταν μάλιστα θέλει να συνεργαστεί μετεκλογικά «με δυνάμεις που έχουν εμπειρία» στην διακυβέρνηση και στη επίλυση προβλημάτων (δηλ. με τους ΠΑΣΟΚους; Ή τους ΝΔκράτες; -γιατί ποιος άλλος έχει …εμπειρία διακυβέρνησης και διαχείρισης του κράτους…; Α…ξέχασα.. υπάρχει και το ΛΑΟΣ!).

Στην ηλικία της, ο χρόνος για την ίδια μπορεί να κυλά αργά, νωχελικά, αυτάρεσκα, ξέγνοιαστα και ανέμελα…

Στην πραγματική ζωή όμως, ο χρόνος, και για τους συνταξιούχος της ηλικίας της, και για τους μεσήλικές εργαζόμενους, και για τους νέους και βέβαια για τους ανέργους, κυλά σε άλλους ρυθμούς: στους ρυθμούς της αβεβαιότητας, της γκρίζα έως κατάμαυρης πραγματικότητας, της ανεργίας, των χαρατσιών, της απόγνωσης (ενίοτε και της αυτοκτονίας), της φτώχειας και της ανέχειας… Στους ρυθμούς τους «δεν υπάρχει κανένα αύριο για μας»!

Και για όλα αυτά, η κα Κατσέλη έχει το δικό της τεράστιο μερίδιο ευθύνης, πολιτικό και όχι μόνο! Επειδή λάκισε από το ΠΑΣΟΚ, επειδή ανέλαβε την … «πολιτική ευθύνη που της αναλογεί» δεν σημαίνει ότι «ξεμπέρδεψε» με τις ευθύνες της! Γιατί, το εύκολο είναι να αναλαμβάνουν οι πολιτικοί τις πολιτικές ευθύνες (τάχα μου!), εκείνο όμως που ενδιαφέρει το λαό είναι να αναλάβουν και τις ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ τους ευθύνες για την καταστροφή που προκάλεσαν! Και η κα Κατσέλη ήταν πάντα «μέσα» σε αυτή την παρεούλα που έφεραν τη χώρα σε αυτό το σημείο, της καταστροφής!

Ας μαζευτεί λοιπόν, ας πάει σπιτάκι της και ας ιδιωτεύσει! Είναι

Keywords
Τυχαία Θέματα