Διαλύουν και τον τουρισμό – πολιτισμό με “φωτογραφικές διατάξεις” επιτρέποντας να μπουν εκπρόσωποι της Ελλάδας άνθρωποι αμφιβόλου ποιότητας και προέλευσης!

15:56 2/2/2012 - Πηγή: Olympia

Βοηθούν τις πολυεθνικές να συνεχίσουν να λυμαίνονται την «βαριά βιομηχανία» της χώρας, αλλάζοντας τον νόμο με “φωτογραφικές διατάξεις”. 

Από τους πολύ αυστηρούς νόμους που υπήρχαν μέχρι τώρα, η κυβέρνηση αλλάζει άρδην το νομοθετικό πλαίσιο και καταργεί την διάταξη, σύμφωνα με την οποία κάθε εταιρεία έπρεπε να τοποθετήσει άνθρωπο υπεύθυνο στο υποκατάστημά της με πολύ αυστηρούς όρους.

Μέχρι τώρα, έπρεπε η κάθε εταιρεία στον πολιτισμό

και τις τουριστικές επιχειρήσεις, να τοποθετεί υπεύθυνο υποκαταστήματος, κάποιον ο οποίος έπρεπε να προσκομίσει από εργασιακά του προσόντα (πτυχίο, πτυχία ξένων γλωσσών κτλ) έως και ποινικό μητρώο!

Τώρα όλα αλλάζουν, καθώς θα ζητείτε σε μεν κάθε υποκατάστημα νέα εγγυητική επιστολή, όπως και πριν, αλλά πλέον θα μπορεί να τοποθετείται στο ελληνικό υποκατάστημα ο οποιοσδήποτε άσχετος χωρίς προσόντα στις υπηρεσίες τουρισμού, ακόμα και μετανάστες που θα είναι το «προσωπείο» της Ελλάδας σε όσους θέλουν να επισκεφτούν τη χώρα μας!

Πάνε με άλλα λόγια να βάλουν στον τουρισμό κόσμο αμφιβόλου ποιότητας, χωρίς να γνωρίζουμε το ποιόν τους (ποινικό μητρώο κτλ), για να βγουν ωφελημένες οι πολυεθνικές εταιρίες. Τι εγγυητικές να χρειάζονται άραγε, εταιρείες - κολοσσοί του εξωτερικού και δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα ή θέλουν να έρθουν εδώ;

Και όλα αυτά στο όνομα της “ανάπτυξης”…


Filed under: ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Keywords
Τυχαία Θέματα