Δε θα γίνει η “Κρήτη μπαταρία με fast track”…

14:09 11/9/2012 - Πηγή: Olympia


Αγαπημένοι φίλοι, συνάδελφοι, συνεργάτες,συνάνθρωποι,
με το παρόν mail τολμούμε και σας επισυνάπτουμε φρικτές πληροφορίες σχετικές με την"πράσινη ενέργεια" που τόσο ακούμε τελευταία και που τόσο μαςπροπαγανδίζουν αγνοώντας κάθε ανθρώπινο δικαίωμα χωρίς κανέναν απολύτωςσεβασμό τόσο στον άνθρωπο, όσο και στο περιβάλλον!
Ο ασκός του Αιόλου άνοιξε και καλούμαστε να δράσουμε άμεσα για κάτιπου απειλεί τη φύση, την κοινωνία, τον άνθρωπο.
Έπειτα από έρευνα μελών της ομάδας μας,συλλέξαμε πληροφορίες και σας τις παραθέτουμε σε μορφή

απλού κειμένουπροκειμένου να κατανοήσετε σε απλά Ελληνικά και επιγραμματικά όλο αυτό πουσυμβαίνει και που οι περισσότεροι από εμάς δε γνωρίζουμε.
Καλό θα ήταν να ενημερωθούν όλοι!
Αυτή την Τετάρτη 18 του Ιούλη, στοΗράκλειο Κρήτης και στα πλαίσια street art τηςομάδας χορού Φυσαλίδα, θα παρουσιάσουμε υλικό της έρευνάς μας. Θα το μοιράσουμεσε φυλλάδια, θα το προβάλουμε σε τοίχο, θα κινηθούμε για αυτό, θα το χορέψουμε.Είμαστε επίσης σε διαδικασία μετάφρασης του Ελληνικού κειμένου στα Αγγλικάκαθώς και σε διαδικασία δημιουργίας ενός DVD με οπτικο-ακουστικό υλικό το οποίοθα προωθήσουμε σε πολιτιστικούς συλλόγους χωριών, προκειμένου να ενημερωθεί οκόσμος. Αν κάποιος από εσάς επιθυμεί να του στείλουμε το DVD για να το προωθήσει επίσης, ευχαρίστως νατο κάνουμε ή διαφορετικά σας προωθούμε κάποια από τα links που έχουμε χρησιμοποιήσει.
Ευχόμαστε να ‘μαστε όλοι καλά, ψυχικά και σωματικά, προκειμένου να ανταπεξέλθουμε!
Φως στις καρδιές μας,
Γωγώ Πετραλή
εκ μέρους της ομάδας χορού Φυσαλίδα
site: www.fysalidance.com
facebook: fysalida dance company

Υ.Γ. Για τους δύσπιστουςδε, ενημερώνουμε ότι αναφέρουμε πηγές της έρευνας καθώς και links με σημαντικέςπληροφορίες επί του θέματος.


Γιατί η Κρήτη “οφείλει” να γίνει ηλεκτρικό νησί;

21 Ιουλίου 2009
Δημοσιεύεται ο νόμος για το FAST TRACK ή αλλιώς Διαδικασία Ταχείας Αδειοδότησηςκαι τροποποιείται το 2010 (Ν. 3894/2010 ΦΕΚ Α΄ 204/02.12.2010). Αφορά μόνο πολύμεγάλες επενδύσεις και από τη στιγμή που μπαίνει σε εφαρμογή μόνο μεαπόφαση του Συμβουλίου Επικρατείας μπορεί να ανασταλεί η επένδυση. Οιδιαδικασίες FAST TRACK ισχυροποιούνται και οι μεγάλες επενδύσεις διευκολύνονταιακόμη περισσότερο με το νεώτερο νόμο 4072/2012.
29 Ιουνίου 2011
Ψηφίζεται το "Μεσοπρόθεσμο". Με τις διατάξεις του ο ξένος επενδυτήςδικαιούται να οικοδομήσει επί δημοσίων κτημάτων, τα δε κτίσματα αυτά μπορεί νατα εκμεταλλεύεται ως ιδιοκτήτης τους μέχρι και 100 χρόνια!

Μάρτιος 2012
Ψηφίζεται το νομοσχέδιο για το πρόγραμμα"Ήλιος" το οποίοπεριλαμβάνεται στους όρους του Μνημονίου. Πρόκειται για πρόγραμμα ανάπτυξηςφωτοβολταϊκών ή και ηλιοθερμικών συστημάτων, προς το παρόν ισχύος 10.000 MW σεόλη τη χώρα, για τα οποία απαιτούνται 200.000 στρέμματα. Μιλάει για μιααπρόσκοπτη, με το “κλειδί στο χέρι” και χωρίς κανένα εμπόδιο τελικήαδειοδότηση στην επιλεγμένη από τους επενδυτές γη.
6 Ιουνίου 2012
Νομικό πραξικόπημα, λίγο πριν τιςτελευταίες εκλογές

Keywords
Τυχαία Θέματα