Χρεισιμοπιόντας η Γερμανία τα λεφτά των υπολοίπων της ΕΕ, θέλει να μας κατακτήσει.

22:32 29/7/2012 - Πηγή: Olympia

Είναι γεγονός ότι τα πλεονάσματα της Γερμανίας και η ισχυρή οικονομική της κατάσταση οφείλεται, αφενός μεν στους ίδιους τους Γερμανούς, όμως αν δεν υπήρχαν και οι υπόλοιποι της Ευρώπης να αγοράζουν τα δικά τους προϊόντα, η όποια ισχυρή παραγωγικότητα τους θα ήταν χωρίς αντίκρισμα.
Δεν έχουν καμιά αξία τα γερμανικά προϊόντα και κατά συνέπεια και η γερμανική οικονομία, αν δεν υπάρχουν οι Ευρωπαίοι αγοραστές των προϊόντων της.
Το 60% των εξαγωγών της Γερμανίας απορροφάτε από τους λαούς της Ευρωπαϊκής Ένωσης, αυτό είναι η μεγαλύτερη απόδειξη ότι η Γερμανία έχει ανάγκη τους υπολοίπους
της ΕΕ και όχι το αντίθετο.
Η σκληρή στάση της Γερμανίας απέναντι στα υπόλοιπα ευρωπαϊκά και ιδικά απέναντι στην Ελλάδα Ιταλία Ισπανία Πορτογαλία που αυτήν την στιγμή αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα, έχει να κάνει με το γεγονός ότι Γερμανία βλέπει ως ευκαιρία την οικονομική κρίση για να ελέγξει οικονομικά και πολιτικά, όλα τα ευρωπαϊκά κράτη.
Αυτό που πρέπει τώρα να πράξουν οι Έλληνες Ιταλοί Ισπανοί Πορτογάλοι αλλά και λοιποί Ευρωπαίοι, είναι να προχωρήσουν σε ένα μαζικό μηνιαίο (από 01 Σεπτεμβρίου μέχρι 30 Σεπτεμβρίου) μποϊκοτάζ των γερμανικών προϊόντων, αυτό θα βοηθήσει τους Γερμανούς να αντιληφτούν ότι αυτοί έχουν ανάγκη τους υπόλοιπους της Ευρώπης και όχι το αντίθετο, όπως τώρα φαίνετε να νομίζουν οι Γερμανοί.
Για το καλό λοιπόν των Γερμανών αλλά και όλης της Ευρώπης, είναι απολύτως απαραίτητο να οργανωθεί ένα μποϊκοτάζ (μόνο ενός μηνός) στα γερμανικά προϊόντα, από το σύνολο των πολιτών των υπολοίπων κρατών της ΕΕ.
Να προτιμούμε Ελληνικά Ιταλικά Ισπανικά Γαλλικά Αγγλικά Κτλ προϊόντα, όχι όμως Γερμανικά.
Ας μην γελιόμαστε, η Γερμανία θέλει να ξανά- υποτάξει την Ευρώπη, αυτήν την φορά χρησιμοποιώντας το χρήμα που εμείς τις δώσαμε, αγοράζοντας τα δικά της προϊόντα.
Η Γερμανία εξαρτάται από την υπόλοιπη Ευρώπη, και όχι η υπόλοιπη Ευρώπη από την Γερμανία.

Κτηνοτρόφος.


Filed under: ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Keywords
Τυχαία Θέματα