Αποκάλυψη: Το μνημόνιο υπαγορεύει τον ισχυ ρισμό του Αθανασίου!


Την πρόθεση της κυβέρνησης να ξεκινήσει τη διαδικασία αναθεώρησης του Συντάγματος με τρόπο που αυτή θα συμβάλει στην αντιμετώπιση της βαθιάς οικονομικής, πολιτικής και κοινωνικής κρίσης, αποκάλυψε μιλώντας στη συζήτηση του προϋπολογισμού ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών Χαράλαμπος Αθανασίου.

Ο κ. Αθανασίου δεν αναφέρθηκε στα κεφάλαια που η κυβέρνηση επιθυμεί να ανοίξει με τη δρομολόγηση της διαδικασίας, εξέφρασε όμως τον προβληματισμό του για τα όρια του άρθρου 60 του Συντάγματος (ορίζει ότι «οι βουλευτές έχουν απεριόριστο το δικαίωμα γνώμης και

ψήφου κατά συνείδηση») με αφορμή, όπως είπε, τις διαγραφές βουλευτών επειδή διαφοροποιήθηκαν στην ψήφιση των μέτρων του Μεσοπρόθεσμου………………..
πηγή http://www.tanea.gr/latestnews/article/?aid=4766730

Στις τελευταίες τρεις γραμμές της σελίδας 194 του μνημονίου ΙΙ αναφέρεται ότι : By end-April 2012, the Government will introduce in the Greek legal framework a provision
ensuring that priority is granted to debt servicing payments.This provision will be introduced in the Greek Constitution as soon as possible. (φαίνεται στο επισυναπτόμενο)

Ετοιμάζουν λοιπόν , όπως προκύπτει εμμέσως πλην σαφώς και από την δήλωση Αθανασίου , την εισαγωγή στο Σύνταγμα ρύθμισης για την κατά προτεραιότητα εξυπηρέτηση του χρέους έναντι κάθε άλλης ανάγκης του κράτους !!!!!!!!!!!!!!
Τελικά δεν έχουμε δει ακόμα τίποτα ….. Τα (πολύ) χειρότερα είναι μπροστά μας …..


Filed under: ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Keywords
Τυχαία Θέματα