ΑΠΟ ΠΟΤΕ Ο ΕΚΒΙΑΣΤΗΣ ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΕΚΒΙΑΖΟΜΕΝΟΥ???

23:06 8/11/2011 - Πηγή: Olympia

Γράφει η Κανέλλα Καζακοπούλου

Η διαπλανητική οικονομική συμμορία που κινεί τις πολιτικές μαριονέττες που αποδέχονται να υπηρετούν τα συμφέροντά της , κρυπτόμενες  πίσω από κοινοβουλευτικά έδρανα και καλυπτόμενες από το πιστοποιητικό του έχει κυριολεκτικά ξεσαλώσει. Εχει εξαπολύσει  μια άνευ προηγουμένου επίθεση στους λαούς, με στόχο να επιβάλλει την νεοταξίτικη πολιτική της, με την δημιουργία ενός κέντρου εξουσίας για τον απόλυτο έλεγχο  των πάντων.

Είτε μας αρέσει είτε όχι, πρέπει να παραδεχτούμε ότι η επίθεση αυτή άρχισε να ξεδιπλώνεται αφότου ανετράπη η Σοβιετική

Ενωση, πού αν μη τι άλλο ΑΠΟΤΕΛΟΥΣΕ ΑΣΠΙΔΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΤΗΣ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΔΥΣΗΣ, η οποία για τον φόβο των Ιουδαίων, αναγκαζότανε και έκανε παραχωρήσεις στους αγωνιζόμενους λαούς, για καλύτερες αμοιβές, όρους εργασίας, περίθαλψη, σύνταξη.

ΣΗΜΕΡΑ οι πολιτικές και κομματικές οντότητες ανά τον πλανήτη, πού πανηγύριζαν με την πτώση του τείχους του Βερολίνου και χαιρόντουσαν για την των ανατολικογερμανών και των της Σοβιετικής Δημοκρατίας, και μαζί με αυτούς και απλοί πολίτες που δεν ήταν σε θέση τότε να δούνε την πραγματική αιτία των πανηγυριών, ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΙΔΙΕΣ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΜΗ ΕΧΟΝΤΑΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΔΟΘΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΑΝΕΛΕΗΤΟ ΕΚΔΙΚΗΤΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΥΝ ΠΙΣΩ Ο,ΤΙ ΚΑΤΆΚΤΗΣΑΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΟΜΠΡΕΛΛΑ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙ ΠΟΤΕ ΕΣΣΔ.

Οι πολιτικές μαριονέττες που είναι επικεφαλής της ΕΕ, εν χορώ εδώ και 2 χρόνια με αποκορύφωμα τις τελευταίες ημέρες, σε απόλυτη συνεργασία με τις εν Ελλάδι ομοιές τους, ΜΕ ΜΙΑ ΠΡΩΤΟΦΑΝΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΝΑΛΓΗΣΙΑ ΚΑΙ ΘΥΣΙΑΖΟΝΤΑΣ ΣΤΟ ΒΩΜΟ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΟΥ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΓΟΥΝ ΑΥΤΟΝ ΤΟ ΠΛΟΥΤΟ, ΩΣ ΚΟΙΝΟΙ ΕΚΒΙΑΣΤΕΣ ΜΑΣ ΖΗΤΑΝΕ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΟΥΜΕ ΩΣ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΟΝΤΟΤΗΤΑ, και όχι μόνο ο δικός μας λαός,  ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΡΥΘΜΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΟΣ, ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΒΑΣΙΚΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΤΗΣ ΑΣΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, όπως είναι οι ΕΚΛΟΓΕΣ καταλύοντας έτσι ακόμα και αυτή την αστική συνταγματική τάξη. ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΆ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΣ. ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΜΠΟΥΚΑΡΕΙ ΑΚΟΜΑ ΜΕ ΣΤΡΑΤΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΚΑΣ.

ΟΜΩΣ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΑΠΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΤΟΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΘΑΝΑΤΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ ΤΩΝ ΛΑΩΝ  ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΙΣΧΥ και ΤΟΥΣ ΔΕΙΚΤΕΣ ΤΩΝ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΩΝ ΚΑΝΟΥΝ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΘΟΣ. ΟΤΙ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΑΝΤΙΡΟΠΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΖΩΗ ΚΑΙ ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ. ΑΡΓΑ Η ΓΡΗΓΟΡΑ ΘΑ ΣΥΝΤΡΙΒΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΖΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΓΙΑΤΙ Η ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΗ ΑΠΟ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ!!!!


Filed under: ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Keywords
Τυχαία Θέματα