“Από πολιτικούς τυμβωρύχους της ιστορίας χορτάσαμε.”

13:12 6/9/2012 - Πηγή: Olympia
ΠΑΝΙΚΟΣ ΣΤΟ “ΚΙΝΗΜΑ” για Πεπόνη και Τσίπρα. Επίθεση Βενιζέλου στους εισαγγελείς, τα φαντάσματα της “δεξιάς” και του “μαύρου ’89″ ξεθάβει ο Παναγιωτακόπουλος!Εξ’ ίσου έντρομες και οι πρώτες αντιδράσεις του “κινήματος” που πλέον εκπροσωπεί ένα ελάχιστο ποσοστό του Ελληνικού λαού. Μετά την πανικόβλητη αντίδραση του τ. πρωθυπουργού για τις κινήσεις του ακέραιου εισαγγελέα Πεπόνη και την πρωτοβουλία Τσίπρα,
ακολούθησε η επίθεση Βενιζέλου κατά των εισαγγελέων.Αυτά βέβαια γίνονται μόνο στο μπανανιστάν. Φανταστείτε τι θα γινόταν στην Αμερική εάν οποιοσδήποτε πολιτικός έκανε το ίδιο. District attorney you know? Ρωτήστε τον “ντόπιο” πρώην αρχηγό σας να σας εξηγήσει.Το θέατρο του παραλόγου όμως συνεχίζεται με την ανασύσταση του φαντάσματος της “Δεξιάς” από τον συμπαθή Βενιζελικό, κύριο Παναγιωτακόπουλο. Εκμεταλλευόμενος μία “άσχετη” δήλωση του Κεφαλογιάννη, βρήκε την ευκαιρία να επιτεθεί στην “Δεξιά” με την οποία συγκυβερνά (εκτός εάν θεωρούν σύντροφο τον Σαμαρά), στον Κώστα Καραμανλή και εμμέσως στον …ΣΥΡΙΖΑ λόγω ειδικού δικαστηρίου. Αναπαράγοντας μάλιστα την προπαγάνδα Παπανδρέου – Παπακωνσταντίνου που κατηγορούσαν τον Καραμανλή για να καλύψουν το έγκλημα του μνημονίου.Διαπράττουν έτσι την υπέρτατη ύβρι στο πρόσωπο του ιστορικού ηγέτη του ΠΑΣΟΚ. Να τον ταυτίζουν με την πολιτική του γιού του.Όσο για το παραμύθι της “Δεξιάς”, πέθανε μετά τους γερμανοτσολιάδες του Σημίτη τους οποίους χειροκροτάγατε. Εδώ ταιριάζει απόλυτα η κατάληξη της επιστολής Παναγιωτακόπουλου την οποία προσυπογράφουμε:“Από πολιτικούς τυμβωρύχους της ιστορίας χορτάσαμε.”

Δείτε την επιστολή:

16 χρόνια μετά το θάνατό του εφιάλτες προκαλεί ο Ανδρέας Παπανδρέου  στη Δεξιά Παράταξη

        Μόνο το θολωμένο μυαλό του νέου γραμματέα της ΝΔ θα μπορούσε να φτάσει στο συμπέρασμα ότι για την κρίση φταίει ο Ανδρέας Παπανδρέου!

Δεν προκαλεί εντύπωση ούτε η λογική υπέρβαση που επιχειρεί ούτε η προσπάθεια να καλύψει τις τεράστιες ευθύνες της παράταξής του.

Η Ελλάδα του Ανδρέα δεν έχει καμία σχέση με την Ελλάδα του Μητσοτάκη και του Καραμανλή του νεώτερου.

Αποτελεί ύβρη στη λογική όλων να τολμά να συγκρίνει τη Ελλάδα των Μ.Ο.Π και των Κ.Π.Σ., την Ελλάδα του ΕΣΥ, των φιλεργατικών νόμων, της κοινωνικής ευαισθησίας, των ανθρώπινων μισθών και συντάξεων, της απασχόλησης, της ανάπτυξης και της δημιουργίας με αυτή που διαμόρφωσαν οι πολιτικές της παράταξής του!

Ο κ. Κεφαλογιάννης θα έπρεπε να βουτά τη γλώσσα στο μυαλό του, για να μην ξεχνά πως μέσα σε μια τριετία το έλλειμμα από 50 δις έφτασε τα 103 (1990 – 1993) και πως η «θωρακισμένη οικονομία» -σύμφωνα με τον Πρωθυπουργό που υπηρετούσε σαν Υπουργός, το εκτίναξε στα 320 δις!

Αλλά για τον ίδιο υπάρχει το πρόβλημα της συνενοχής. Γιατί υπηρέτησε την πιο καταστροφική Κυβέρνηση του τόπου, με τους κουμπάρους και τη διαπλοκή, με τους χιλιάδες παράνομους διορισμούς στο Δημόσιο, με τους αρνητικούς ρυθμούς ανάπτυξης, με την ακρίβεια και την αποθέωση των καρτέλ, με την κατασπατάληση των πόρων, με τα πλασματ

Keywords
Τυχαία Θέματα