Απέλπιδα προσπάθεια να ανακόψουν τον Μιχαλολιάκο η εμφάνιση του “πράσινου” αντιπεριφερειάρχη Αθανασιάδη… επιδεικτικά του γύρισαν την πλάτη οι παρατάξεις!

Το ρεύμα που έχει αποκτήσει ο Βασίλης Μιχαλολιάκος στον Πειραιά είναι υπερκομματικό αφού έχει αποδείξει πως όχι μόνο δεν κάνει κομματικές διακρίσεις, άλλα έχει γκρεμίσει τα στεγανά της ιδεοληψίας επιλέγοντας ως αντίπαλο μόνο τα προβλήματα της Πόλης. Αυτό κάποιοι δεν λένε να το χωνέψουν. Όσο μάλιστα οι παρεμβάσεις του δημάρχου σέρνουν σε υπαναχωρήσεις την κεντρική πολιτική σκηνή, τόσο αυτοί που είχαν επενδύσει σε “γνώριμες”

λύσεις εξοργίζονται. Η δήλωση του “Όποιος κρατά αυτή την κυβέρνηση στην εξουσία ενώ μπορεί να την ρίξει είναι συνένοχος” ήταν αυτή που άνοιξε τις διαδικασίες για την παραίτηση Παπανδρέου. Όπως και η ευθεία προειδοποίηση για μηνύσεις με κακουργηματικές κατηγορίες στην διοίκηση της ΔΕΗ, έφερε την προσωρινή παύση του απάνθρωπου εκβιασμού.

Η “αυθόρμητη” παρουσία λοιπόν του πράσινου αντιπεριφερειάρχη Αθανασιάδη προχθές στο δημοτικό συμβούλιο που εξελίχθηκε σε φιάσκο, οπωσδήποτε κάποιον “περίεργο” σκοπό ήθελε να εξυπηρετήσει. Προφανώς να στηρίξει την “πράσινη” παράταξη του κυρίου Μίχα με κάποιον τρόπο, που όμως δεν έγινε αντιληπτός…

Γιατί; Βρήκαν άνθρωπο να παγιδεύσουν… Με το που πληροφορήθηκε ο Β. Μιχαλολιάκος την παρουσία του, τον ανέβασε στο βήμα για να κάνει ομιλία! Πριν και από τον ίδιο!

Προφανώς ο κύριος Αντιπεριφερειάρχης δεν περίμενε τέτοια αντίδραση (!!) όπως φάνηκε από τον λόγο που εκφώνησε… Μηδέν εις το πηλήκιον που θα έλεγε και ο μέγας ΓΑΠ. Ο Μιχαλολιάκος προσπάθησε να είναι φειδωλός στην κρίση του ακούγοντας τις αερολογίες του (εμφανώς ανέτοιμου) αντιπεριφερειάρχη, οι υπόλοιπες παρατάξεις όμως αγνόησαν επιδεικτικά την ομιλία του! Σα να μην έγινε ποτέ!

Έμεινε μόνο ο κύριος Μίχας να προσπαθεί να ψελλίσει κάτι για να σώσει την αξιοπρέπει του αντιπεριφερειάρχη αλλά φευ…

Είναι βέβαια απορίας άξιον εάν ο κύριος Σγουρός εγνώριζε αυτή την πρωτοβουλία του υφισταμένου του. Ειδικά εάν είχε δώσει την έγκριση του.

Διότι τελευταία φορά που ασχολήθηκαν με τον Πειραιά ήταν όταν ο Μιχαλολιάκος συνέτριψε τα σχέδια τους για την είσοδο ιδιωτών για την αποκομιδή των σκουπιδιών… Και σήμερα ο Πειραιάς λάμπει χωρίς να έχει δώσει ούτε ένα Ευρώ στους εργολάβους.

Τι δουλειά είχε λοιπόν κύριε Σγουρέ ο υφιστάμενος σας στο συμβούλιο;


Filed under: ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Keywords
Τυχαία Θέματα