Απαράδεκτη, πολιτικάντικη δήλωση του κυρίου Μαριά για την αυτοκτονία ανέργου στην Κρήτη.

16:16 18/8/2012 - Πηγή: Olympia

Μόνο ως απαράδεκτη μπορεί να χαρακτηριστεί η πολιτική παρέμβαση του κατά τα άλλα συμπαθέστατου και με γνώσεις στα οικονομικά κυρίου Μαριά. Ο κύριος Μαριάς που ήταν από τους ελάχιστους που χτυπούσε τα καθάρματα του μνημονίου όταν όλοι τους αποθέωναν, κατελήφθει φαίνεται από τον ιό του πολιτικαντισμού και με μία δήλωση ντροπής σχολιάζει ένα ακόμα δράμα που έρχεται να προστεθεί στην συνεχιζόμενη γενοκτονία των Ελλήνων.

Δύο

παραγράφους πρόλογο για την τρικομματική κυβέρνηση, τα λαϊκά εισοδήματα και
άλλες παρόλες – φασόν δια πάσαν χρήσιν. Ονόματα κύριοι. Επιτέλους ονόματα. Σε ποιά τράπεζα χρωστούσε, ποιός έκλεισε την επιχείρηση που δούλευε, ποιά εισπρακτική τον απειλούσε. Αλλιώς σιωπήστε, γίνεστε ένα με τον σωρό την ίδια στιγμή που οι νεκροί έχουν ονοματεπώνυμο:

«Την ώρα που η τρικομματική κυβέρνηση έχει εξαπολύσει επιδρομή στα λαϊκά εισοδήματα, η ανθρωπιστική κρίση στην πατρίδα μας βαθαίνει.

Το μνημόνιο της χρεοκοπίας έχει οδηγήσει ήδη στην αυτοκτονία πάνω από 3000 χιλιάδες συμπατριώτες μας, με αποκορύφωμα τη σημερινή αυτοκτονία του ανέργου συμπολίτη μας στο Ηράκλειο Κρήτης.

Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στους οικείους του εκλιπόντος και καλούμε τις αρμόδιες αρχές να αναζητήσουν τους ηθικούς αυτουργούς που οδήγησαν στην άδικη απώλεια του συμπολίτη μας».


Filed under: ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Keywords
Τυχαία Θέματα