Αν είναι αλήθεια αυτό, οι άνθρωποι είναι άκρως επικίνδυνοι…

Αν είναι αλήθεια αυτά που κατήγγειλε χθες ο υπεύθυνος τύπου της Νέας Δημοκρατίας κ. Μιχελάκης, δηλαδή, για νέες κρατικές δομές που κατασκευάζει το ΠΑΣΟΚ και για νέες προσλήψεις που κάνει, την ίδια στιγμή που στέλνει στην απόλυση και ανεργία δημοσίους υπαλλήλους, τότε οι άνθρωποι είναι απλά άκρως επικίνδυνοι.

Το αντιλαμβάνεστε αυτό; Δηλαδή την ίδια στιγμή, που όλοι μας εξαθλιωνόμαστε, χάνουμε εισοδήματα και περιουσίες, τα παιδιά μας πεινάνε, για να συλλεχτούν με βίαιο και αντισυνταγματικό τρόπο έσοδα προκειμένου (υποτίθεται)

να μειωθεί το δημόσιο έλλειμμα, την ίδια στιγμή το καθεστώς ΠΑΣΟΚ μεγαλώνει το κράτος και αυξάνει τα δημόσια έξοδα;; Δεν είμαστε καθόλου καλά προφανώς!!!

Αν αληθεύει αυτό, τότε βρισκόμαστε μπροστά σε μια καλυμμένη δημιουργία κομματικού στρατού, για στήριξη του καθεστώτος, τον οποίο κομματικό στρατό, καλούμαστε όλοι εμείς να…. συντηρήσουμε, χάνοντας το βιός μας και τις ζωές μας. Υπενθυμίζουμε πως, ο υπουργός οικονομικών της Γερμανίας Β. Σόϊμπλε (όπως πληροφορηθήκαμε από τα ΜΜΕ πριν λίγο καιρό) , ζήτησε από το ΠΑΣΟΚ να απολύσει τους 26.000 υπαλλήλους που προσέλαβε στα δύο χρόνια που είναι στην εξουσία, προκειμένου να μας δώσει αμέσως την 6η δόση, αλλά το ΠΑΣΟΚ προτίμησε να προσφύγει στην “εφεδρεία”. 

Το είχαμε επισημάνει από την αρχή στην Νέα Δημοκρατία και της το επισημαίνουμε και πάλι, να προσέξει. Αν περιμένει το «ώριμο φρούτο» να πέσει, τελικά εάν και εφόσον αναλάβει την εξουσία κάποια στιγμή, θα βρεθεί αντιμέτωπη με έναν οργισμένο κομματικό στρατό του ΠΑΣΟΚ, τον οποίο και θα πρέπει τότε να εκδιώξει αναγκαστικά από το Δημόσιο και τότε η ΝΔ δεν θα έχει καλή κατάληξη.

Ας προσέξει λοιπόν τώρα, πριν διαλυθεί η χώρα εντελώς.

Οι έκτακτες καταστάσεις που περνάμε, απαιτούν και έκτακτες πρακτικές αντιπολίτευσης… 

hassapis

Filed under: ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Keywords
Τυχαία Θέματα