To παρεάκι του Συνήγορου του Πολίτη: Τάκης

07:46 25/2/2012 - Πηγή: Olympia

2. Ανδρέας Τάκης.

Πρώην βοηθός Συνήγορου του Πολίτη, προϊστάμενος του Κύκλου των Δικαιωμάτων του Ανθρώπου και νυν ειδικός γραμματέας πληθυσμού και κοινωνικής συνοχής. Όσο πιο τίποτα τόσο περισσότεροι τίτλοι σε αυτή την χώρα. Παρά τα χαρτιά του, για τα οποία θα έχουμε ένα ερωτηματικό δεδομένου ότι ο άνθρωπος πέρασε από την μόρφωση και δεν ακούμπησε αφού κατάφερε να χάψει ότι προπαγάνδα του σέρβιρε το Συμβούλιο της Ευρώπης και να μας την σερβίρει ως θέσφατο, πρόκειται για έναν εξαιρετικo φελλό και ως εκ τούτου εξαιρετικά επικίνδυνο άτομο.

Σε αγαστή συνεργασία με διάφορα λαμόγια των ΜΚΟ σε εκδηλώσεις της πλάκας, όπου παριστάνει τον ομιλητή (να δικαιολογούμε και τα λεφτά της ΕΕ), αναμασά μπουρδολογίες επιπέδου δευτέρας δημοτικού.
Το χειρότερο είναι πως με προτάσεις του και φυσικά από την θέση του ειδικού γραμματέα
πέρασε όλη αυτή την νομοθεσία που κάνει τον οποιοδήποτε Ελληνα ή μάλλον καλύτερο από Ελληνα με ένα σωρό δικαιώματα και φυσικά χωρίς καμία υποχρέωση. Γιατί αυτό που ξεχνάει να αναφέρει ο κύριος αυτός στις ομιλίες του είναι οι υποχρεώσεις όλων όσων θέλουν τα δικαιώματα.
Για να γίνουμε πιο συγκεκριμένοι:

Στον κύριο αυτό οφείλεται ένα καταπληκτικό νομοθέτημα που δίνει δικαίωμα σε όποιον δεν ξέρει την γλώσσα μας να πάρει άδεια διαμονής επι μακρόν διαμένοντος, χωρίς την υποχρέωση να έχει παρακολουθήσει μαθήματα ελληνικής γλωσσας και ιστορίας. Οι δε εξετάσεις γλώσσας είναι επιπέδου “περιέγραψε το δωμάτιο σου, πώς πάνε στο ταχυδρομείο” και άλλα δύσκολα. Φυσικά πού να σκεφτεί ο εν λόγω βλάκας πως με τόσο λίγα Ελληνικά δεν πρόκειται ποτέ να ενταχθούν αυτοί στους οποίους δίνει άδειες αφειδώς. Σε αυτόν οφείλεται η μπουρδολογία της ιθαγένειας, όπως και διάφορες άλλες διατάξεις που παρέχουν κάθε άνεση στην κάθε αλλοδαπή μαφιόζικη οργάνωση να κάνει στην χώρα μας “επιχειρήσεις” – πλυντήριο. Μία ματιά στις προτάσεις του όταν ήταν στον Συνήγορο είναι αρκετή.
Μεγάλος οπαδός της απλοποίησης της νομοθεσίας σε ότι αφορά τους αλλοδαπούς. Αν μπορούσε να την καταργήσει κιόλας και να μοιράζει υπηκοότητες σε πάγκο της λαϊκής θα το είχε κάνει.
Φυσικά παρέχει κάθε συμβουλή και καθοδήγηση σε κάθε πικραμένο σύλλογο για την χρηματοδότηση του, για να αναλάβει λαμογιοευρωπαϊκά προγράμματα, για τον τρόπο που θα διεκδικήσει τα “δικαιώματα” του, για το πώς θα καλύψει τις παρανομίες του. Φυσικά και είναι συνυπεύθυνος για το χάλι της Αθήνας και για το ότι οι δουλέμποροι κάνουν χρυσές δουλειές εκμεταλλευόμενοι τις ιδέες του κυρίου τίποτα και την θέση του, καθώς είναι ολοφάνερο πως τους παρέχει πλήρη κάλυψη μαζί με άδειες παραμονής.
Ασκοπο να να αναφέρουμε τα σχέδια του για τον πληθυσμό. Είναι πασιφανή. Για την κοινωνική συνοχή δε ούτε λόγος.

Αθόρυβος (πόσοι τον ξέρουν;), αλλά αποτελεσματικότατος ο κύριος αυτός.

(συνεχίζεται)


Filed under: ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Keywords
Τυχαία Θέματα