AYTO ΞΑΝΑΠΕΣΤΟ ΑΝΤΩΝΗ ΤΟΥΣ…

03:50 3/11/2011 - Πηγή: Olympia

Γράφει ο Πόρτα – Πόρτα

Κομματια ομιλιας Σαμαρα και σχολια ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΣΤΗΝ «ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ»

«Η κυβέρνηση εκβιάζει το λαό να αποδεχθεί τη δανειακή σύμβαση και την λάθος πολιτική ταυτόχρονα.

Και διακινδυνεύει, να απορρίψει ο λαός τη λάθος πολιτική και μαζί να απορρίψει και τη δανειακή σύμβαση

ΔΕΝ

ΤΟ ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΑΝΤΩΝΗ !! ΤΟ ΘΕΛΟΥΜΕ ?? ΟΧΙ !! ΤΙ ΛΕΣ??

ΑΝΤΩΝΗ ΛΕΣ… ΝΑΙ ΣΤΗ ΔΑΝΕΙΑΚΗ, ΟΧΙ ΣΤΑ ΜΕΤΡΑ !

«Όποιος θέλει να βγάλει τη χώρα από το αδιέξοδο, διαχωρίζει τη δανειακή σύμβαση από την πολιτική που τη συνοδεύει. Και προσπαθεί να αλλάξει την πολιτική αυτή, για να μπορέσει η χώρα να σταθεί στα πόδια της, να πληρώσει τα δάνειά της και να βγει κάποτε από την κρίση.»

Αντωνη, ξερεις ποσα σχολια κ αρθρα εχω γραψει σχετικα μ αυτή σου την ατακα από περσυ τον Απριλιο ? Ετσι όπως ΣΤΗΘΗΚΕ, οι εκταμιευσεις προαπαιτουν επιτυχια απιαστων στοχων!

Περσυ που την ειδες ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕΣ ΚΟΥΒΕΝΤΑ και την κανεις ΣΗΜΕΡΑ 1.5 χρονο μετα ?

 «Όμως, οι δανειακές συμβάσεις δεν τίθενται προς έγκριση…

ΤΙΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΜΕ ΓΥΨΟ-ΦΥΤΕΥΤΕΣ

Οι πολιτικές που τις συνοδεύουν τίθενται προς έγκριση! ΕΤΣΙ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ

Εδώ γιατί ακριβώς θα ψηφίσει ο Ελληνικός λαός σε δημοψήφισμα;

Γι’ αυτό που δεν χρειάζεται να ψηφίσει καθόλου; ΤΗ ΝΕΑ ΔΑΝΕΙΑΚΗ !! χαχαχαχαα

Ή γι’ αυτό που πρέπει να περάσει οπωσδήποτε από τη Βουλή;» χαχαχα τα μετρα !

«Το επαναλαμβάνω για να το καταλάβουν ακόμα και κείνοι που βρίσκονται σε πανικό: Η δανειακή σύμβαση ποτέ δεν τέθηκε για έγκριση. Τα μέτρα οικονομικής πολιτικής που τη συνοδεύουν απορρίψαμε και απορρίπτουμε!»

ΤΟ ΕΜΠΕΔΩΣΑΜΕ ΑΝΤΩΝΗ… ΘΕΛΕΙΣ ΝΕΑ ΔΑΝΕΙΑΚΗ ΜΕ ΟΤΙ ΟΡΟΥΣ ΣΤΗ ΦΕΡΟΥΝ ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΒΟΥΛΗ.. ΚΑΤΑ ΣΥΝΗΘΕΙΑ ΠΑΣΟΚ.. ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΠΑΣΟΚ-ΝΤΠ-ΓΥΨΑΔΟΡΩΝ.. ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΜΠΑΛΑΜΟΥΤΙΑΣΕΙΣ ΜΕ ΝΕΟ ΜΙΓΜΑ ΣΤΑ ΜΕΤΡΑ!

ΠΡΟΣΕΞΕ ΑΝΤΩΝΗ..  ΜΙΛΑς ΣΕ ΧΑΧΟΛΟΥΣ Κ ΑΣΧΕΤΟΥς, όμως ΜΙΛΑς ΚΑΙ Σ ΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΣΧΕΤΙΚΟΥΣ.. ΠΡΟΣΕΞΕ ΤΙ ΛΕΣ ! ΥΠΟΣΧΕΣΑΙ ΚΑΤΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ ΠΟΤΕ !! δλδ ΠΟΤΕ ΔΕ ΝΑ ΑΠΟΣΥΝΔΕΘΕΙ Η ΔΑΝΕΙΑΚΗ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΤΡΑ/ΜΝΗΜΟΝΙΑ .. ΛΕΣ ΨΕΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΟΤΙ Λες ΨΕΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙΣ τους ΜΠΛΕ ΑΣΧΕΤΟΥΣ ΧΑΧΟΛΟΥΣ… ΕΤΣΙ όπως ΒΑΔΙΖΟΥΜΕ Η ΝΕΑ ΔΑΝΕΙΑΚΗ… ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΔΑΝΕΙΑΚΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΜΟΛΟΓΟ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΣΕ ΔΑΝΕΙΖΟΥΝ ΧΩΡΕΣ/ΔΝΤ/ΕΚΤ ΘΑ ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΟΧΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟ!!! ΚΑΙ ΕΑΝ ΤΑ ΠΙΑΣΕΙΣ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ !!

ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΗ  ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΔΑΝΕΙΖΟΜΑΙ ΑΠΟ ΧΩΡΑ-ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΜΕ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΔΑΝΕΙΖΟΜΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ ΑΝΤΩΝΗ ??

ΚΑΤΑΛΗΓΩ ΣΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΛΕΟΝ.. ΟΤΙ

1.     ΑΠΟΔΕΧΕΣΑΙ ΤΑ 370 ΔΙΣ ΧΡΕΟΣ2.     ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙΣ ΝΕΑ ΔΑΝΕΙΑΚΗ ΜΠΑΛΑΜΟΥΤΙΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΣΟΥ ! ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΠΟ ΒΟΥΛΗ !!!! ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ…χαχαχ3.     ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΕΠΑΝΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΕΙς ΟΡΟΥΣ/ΠΟΛΙΤΙΚΗ/ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΝΕΣ ΔΑΝΕΙΑΚΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΚΑΙ !! ΝΑ ΤΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΒΟΥΛΗ !!

 

Αντωνακη, ΚΡΜΑ !!

Δεν πιανω θεματα κουρεματος κλπ.. είναι ανουσια !! ΟΥΤΕ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ ΜΕ ΚΟΡΩΝΕΣ για χαλολους και ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΣ πεινασμενους για μπλε εξουσια !.. αυτά τ

Keywords
Τυχαία Θέματα