16 διαδηλώσεις την ημέρα το 2012!

12:47 10/9/2012 - Πηγή: Olympia

Καλημέρα Ολυμπία και καλή εβδομάδα…
θεματάκι τρελλό…
κάποιοι μιλάνε για καναπέδες ακόμα…αλλά τα στοιχεία δίχνουν άλλα.

16 διαδηλώσεις την ημέρα το 2012!


Ακούγεται απίστευτο, αλλά σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία της Αστυνομίας για την αποτίμηση συνολικής δραστηριότητας της ΕΛΑΣ για το Α’ εξάμηνο του 2012, πραγματοποιήθηκαν 2.970

διαδηλώσεις, πορείες και συγκεντρώσεις πολιτών σε όλη τη χώρα συνολικά! Κατά μέσο όρο δηλαδή, κάθε μέρα από τον Ιανουάριο ως τον Ιούνιο πραγματοποιούνταν ταυτόχρονα περίπου 16 συγκεντρώσεις σε διάφορες πόλεις. Πρόκειται για έναν απίστευτο αριθμό, που αν δηλώνει κάτι είναι η ανείπωτη οργή των εργαζομένων και η δηλωμένη και ενεργός λαϊκή δυσαρέσκεια απέναντι στις πολιτικές εξελίξεις. Μάλλον καταρρίπτεται με αυτό τον τρόπο ο μύθος περί “βολεμένου” λαού που δεν αντιδρά. Η στατιστική αυτή παράλληλα είναι κόλαφος για το καθεστώς σκοταδισμού και παραπληροφόρησης που έχουν εγκαθιδρύσει τα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης, που ποτέ δεν προβάλλουν τις κινητοποιήσεις των πολιτών.

Από τη μεριά της, η Ελληνική Αστυνομία καυχιέται ότι σε αυτές τις εκδηλώσεις διατέθηκαν 74.243 αστυνομικοί για την “τήρηση της τάξης” που στις περισσότερες περιπτώσεις σήμαινε ωμή καταστολή, συλλήψεις και “χημικό πόλεμο” για τη διάλυση των συγκεντρώσεων και τη διασπορά του φόβου.

Όλη η σχετική έκθεση της ΕΛΑΣ, εδώ.

http://mao.gr/2012/08/03/diadilwseis-2012/

Ο Αμετανόητος


Filed under: ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Keywords
Τυχαία Θέματα