Υπέροχοι όλοι τους!

Να δείτε που κάποιο λάθος έγινε στην αντιπροσωπεία που στείλαμε στην Κίνα και είπαν στον Αβραμόπουλο, ότι είναι αυτός ο πρωθυπουργός! Απίστευτο το ύφος του, στα πλάνα που κάναμε watch στα δελτία! Ο Σαμαράς δίπλα του μες στην ταπεινότητα… και ο άλλος με τη γυαλούμπα καμαρωτός και αγέρωχος, τράβαγε στητός! Διανύει προφανώς την τετραετία του, μη του το χαλάσουμε το dream τού ανθρώπου!

Μην μας σκιάζεις!


Δεν είχαμε σκοπό να ασχοληθούμε βέβαια today, δεδομένου ότι κράξαμε χθες αρκετά. Πώς να αφήσεις ωστόσο ασχολίαστη την δηλωσάρα του Λιάγκα, ότι φέτος θα είναι η τελευταία του χρονιά στο πρωινό. Ρίγος μάς έπιασε! Χάσαμε τη γη κάτω από τα πόδια μας! Ακόμα, για να κάνετε understood, με τα υπογλώσσια είμαστε! Ω μα τι τραγωδία! Ανάστατο το channel τής Μεσογείων, οι ιδιοκτήτες λέγεται ότι από το πρωί παραμιλούν στο άκουσμα! Τέτοιο το σοκ που υπέστη η υφήλιος!

Καλημέρα, το πρωινό σας είναι στο κομοδίνο
Και το φοβερό ξέρετε ποιο είναι ε; Ότι την αποκάλυψη έκανε βαρύγδουπα ο great presenter, πότε; Μετά την είδηση που έλεγαν για την αποχώρηση τής Barbara Walters από την αμερικανική τηλεόραση! Αυτά είναι μεγαλεία! Να χάνεις από το τουμπανιασμένο εγώ σου κάθε έννοια μεγέθους!

Μπρρρρρ
Καταλαβαίνουμε την ανάγκη του κυρίου Κοντομηνά να κάνει promotion για τη νέα ταινία που ανέβηκε στα Village, τον «υπέροχο Γκάτσμπι». Καταλαβαίνουμε ότι θα καλέσεις πρόσωπα γνωστά στην πρώτη προβολή, για να την διαφημίσουν… Πόσο να αντέξουμε όμως να ακούμε π.χ. την Αγγελική Νικολούλη να μας λέει ότι θα ξεχαστούμε από τα προβλήματα μας βλέποντας την! Για όνομα! Ήμαρτον! Φιτζέραλντ δεν «διαβάζεις» για να ξεχαστείς Jesus Christ μου! Ας μείνει στο τούνελ της και ας αφήσει την 7η τέχνη στην ησυχία της!

Την τύφλα τους
Και μιας και το έχουμε ρίξει το επίπεδο, ας το γκρεμοτσακίσουμε! Και να πούμε στην ρεπόρτερ του Star που προϋπάντησε το ζεύγος Μενεγάκη – Ματέο στην είσοδο του σινεμά, ότι δεν ρωτάς «την έχετε ξαναδεί την ταινία;»! Βιβλίο αν το έχει διαβάσει ρωτάς κούκλα μου εδώ, όχι movie! Ε ρε fuck με την άγνοια τους!

Ικανότητες όχι αστεία
Η οποία ρεπόρτερ, με την ευκαιρία, για να μιλήσουμε και στη γλώσσα του Star, δεν το έχει ούτε και με την ανάλαφρη δημοσιογραφία. Άσε τον Τσιλιπουνιδάκη, άσε τον Μπάκα να πλησιάσουν έναν σταρ, κάτι θα σου βγάλουν. Τούτη με το που βλέπει την Μενεγάκη αρχίζει και της λέει «είναι η πρώτη σας κοινή εμφάνιση… είστε πιο ευτυχισμένη τώρα;» και περιμένει απάντηση! Απαγγέλει τα ερωτήματα διεκπεραιωτικά, απωθεί εννοείται τον σελέμπριτι… και αυτή γυρίζει ικανοποιημένη προφανώς στο channel που έκανε το καθήκον της! Α ρε σαΐνια!

Επίπεδο ραδίκι
Και για να το κλείνουμε το subject πάντως με την ταινία, ήμαρτον με το country μας! Να πρέπει, για να ακούσεις στο television το μεσημέρι κάτι σχετικό, να περάσεις πρώτα από τα γκομενικά της Μενεγάκη, μετά Χατζηβασιλείου και τις κουλαμάρες της Νικολούλη! Έλεος! Φιτζέραλντ ρε! Ο κορυφαίος των κορυφαίων!

Αμπάχα μπούχα! Και have a nice Friday-weekend!
(volume ε!)

Γιώτα Δημητρακοπούλου

Keywords
Τυχαία Θέματα