Ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση για τον επικεφαλής του αθλητικού της ΕΡΤ

Αν και οι πιθανότητες να παραμείνει στη θέση του μετά την αλλαγή της διοίκησης ήταν ελάχιστες, με τη χθεσινή γκάφα της ΕΡΤ να χάσει το μετάλλιο του Ηλιάδη, «υπέγραψε» την απομάκρυνσή του από τη θέση του υπεύθυνου του αθλητικού! Ο λόγος για τον επικεφαλής του τμήματος, Δημήτρη Χατζηγεωργίου, που ομολογουμένως δεν φέρει ευθύνη για το χθεσινό φιάσκο, ωστόσο θα το χρεωθεί και όπως ήδη «ψιθυρίζεται» ήταν ένα καλό πρόσχημα για να αντικατασταθεί! Ανεξάρτητα

λοιπόν από τη δουλειά που έγινε επί των ημερών του, τα «τσακάλια» (παλιά και νέα) του ραδιομεγάρου τρίβουν τα χέρια τους! Δυστυχώς έτσι λειτουργεί το ελληνικό δημόσιο, μέρος του οποίου είναι και η ΕΡΤ. Αντί λοιπόν να αναζητηθεί ο υπεύθυνος και να τιμωρηθεί σύμφωνα με τον δημοσιοϋπαλληλικό κώδικα, θα ακολουθηθεί – όπως και σε άλλες αντίστοιχες περιπτώσεις, η πεπατημένη.

Ποιοι όμως ευθύνονται για αυτό που συνέβη εχθές; Η απάντηση που πήραμε όταν θέσαμε το σχετικό ερώτημα ήταν, «Οι γνωστοί άχρηστοι άνθρωποι που επιβιώνουν χρόνια στις λάθος θέσεις, επαναλαμβάνοντας τα ίδια λάθη, χάρη στην ανοχή του συστήματος»!

Keywords
Τυχαία Θέματα