Τσίπρας προς Κοντονή: Ούτε βήμα πίσω - Ή θα δεχθούν την κάθαρση ή θα υποστούν τις συνέπειες

Για τις εξελίξεις στο χώρο του ποδοσφαίρου ενημέρωσε ο υφυπουργός Αθλητισμού Σταύρος Κοντονής τον Αλέξη Τσίπρα.

Ο Αλέξης Τσίπρας, με ανάρτησή του στο Twitter, ενημέρωσε ότι ζήτησε από τον Στ. Κοντονή να μην κάνει βήμα πίσω. «Ή τώρα όλοι θα δεχθούν την κάθαρση ή θα υποστούν τις συνέπειες», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Υπενθυμίζεται

ότι την Πέμπτη είχε πραγματοποιηθεί η συνάντηση του υφυπουργού Αθλητισμού με τους εκπροσώπους των διεθνών οργανισμών του ποδοσφαίρου και της ΕΠΟ, χωρίς να βρεθεί κοινό έδαφος για συμφωνία. Ο Σταύρος Κοντονής ξεκαθάρισε ότι δεν αλλάζει την απόφασή του για τη διακοπή του Κυπέλλου Ελλάδας, αν δεν βρεθούν εκτός ποδοσφαίρου όσα στελέχη της ΕΠΟ διώκονται ποινικά και δεν λειτουργήσει άμεσα η Επιτροπή Δεοντολογίας, τονίζοντας πως δεν φοβάται ενδεχόμενο ευρωπαϊκό αποκλεισμό.

«Στη FIFA προχωρήσατε σε αυτοκάθαρση χωρίς να διώκονται ποινικά αυτοί που τιμωρήσατε. Εδώ έχουμε στη Δικαιοσύνη ένα σωρό υποθέσεις και η Επιτροπή Δεοντολογίας δεν έχει κάνει τίποτα, ούτε έχει την ευθιξία να παραιτηθεί. Αν αποβληθούν οι διωκόμενοι και καθαρίσει η κατάσταση στη διαιτησία, το Κύπελλο μπορεί να γίνει κανονικά» ήταν η θέση του υφυπουργού Αθλητισμού.
Πηγή avgi.gr

The post Τσίπρας προς Κοντονή: Ούτε βήμα πίσω - Ή θα δεχθούν την κάθαρση ή θα υποστούν τις συνέπειες appeared first on Enimerosi24.

Keywords
Τυχαία Θέματα