Τσάμπα μάγκας

Εκνευρισμό έχει προκαλέσει εσχάτως ο Γιώργος Λιάγκας κατακρίνοντας τους πάντες και τα πάντα και μάλλον δικαιολογημένα, αφού όπως είπε και γνωστός «θαμώνας» της σόου μπιζ, «Δεν είναι δα και ο Λάρι Κίνγκ», για να συνεχίσει στο ίδιο mood, «Ένας ημιμαθής από τους χιλιάδες απόφοιτους του πολυτεχνείου είναι, πρώην παρουσιαστής δελτίων ειδήσεων του κώλου και νυν διασκεδαστής»! Είναι γεγονός ότι στην περίπτωση της Έλλης Στάη όπως διαβάζουμε στους zoornalistas σχολιάζοντας την εμφάνισή της στον εκλογικό μαραθώνιο του ALPHA,

«έχει κάνει πολλές πλαστικές και λιφτινγκ» μάλλον ήταν άδικος εξαντλώντας εκεί την κριτική του! Ενδεχομένως να ήταν πολιτικά ορθός αν νωρίτερα είχε κρίνει με τον ίδιο τρόπο, αλλά τον ίδιο, πρώτα τη γυναίκα του και για το τι έχει αλλάξει στο πρόσωπό της και στη συνέχεια τους συνεργάτες του στο πάνελ… Διότι η Έλλη Στάη, εκτός του ότι τερμάτισε δεύτερη στον εκλογικό μαραθώνιο της περασμένης Κυριακής, σε σχέση με τον ΑΝΤ1 που έμεινε αρκετά πίσω και για αυτό δεν είπε κουβέντα… έχει γράψει και εκατοντάδες χιλιόμετρα σε δελτία ειδήσεων με Δ κεφαλαίο!

Αντίθετα, όπως αναρωτιέται και ο κρυψίνους «θαμώνας» της σόου μπιζ, «Τι ακριβώς έχει κάνει ο Γιώργος Λιάγκας στη δημοσιογραφία»; Και απαντάει μόνος του (πάντα ο κρυψίνους «θαμώνας» της σόου μπιζ): «Δελτία ειδήσεων του κώλου με τηλεθέαση της πλάκας και πρωτιές στην πρωινή ζώνη του MEGA και του ΑΝΤ1 που παρακολουθούν σε απόλυτους αριθμούς τηλεθεατών περίπου 120.000 ζευγάρια μάτια»!

Είναι αλήθεια ότι την Έλλη Στάη την βραδιά του εκλογικού μαραθωνίου στον ALPHA την παρακολούθησαν πάνω από 500.000 ζευγάρια μάτια, όπως και τότε που παρουσίαζε δελτία ειδήσεων! Και όπως λέει και ο κρυψίνους «θαμώνας» της σόου μπιζ «Δεν είναι θέμα σεβασμού (απέναντι στην Έλλη Στάη), αλλά αυτογνωσίας»!

ΥΓ (του κρυψίνους «θαμώνα» της σόου μπιζ): «Αν το έκανε όπως και οι Ράδιο Αρβύλα… που τα έχωσαν στον ΑΝΤ1 για τη Σαμαρίτιδα… τότε θα ήταν άλλο! Αλλά δεν το έκανε…»!

Keywords
Τυχαία Θέματα