Τριερβελέρ προς Ολάντ: Θα σε καταστρέψω όπως με κατέστρεψες

Ως μια γυναίκα διψασμένη για εκδίκηση, μετά τη δημόσια «γελοιοποίησή της», παρουσιάζει την τέως πρώτη κυρία της Γαλλίας η ισπανική έκδοση του περιοδικού Vanity Fair. Φιλοξενώντας αποκλειστικές δηλώσεις του αδελφού της Τριερβελέρ καθώς και των οικείων της, προχωρά σε νέες αποκαλύψεις για το παρασκήνιο πίσω από τον χωρισμό.

Σύμφωνα με το κεντρικό άρθρο του περιοδικού Vanity Fair,

το οποίο κυκλοφόρησε με την τέως πρώτη κυρία της Γαλλίας στο εξώφυλλο, λίγες ώρες μετά την επίσημη ανακοίνωση του χωρισμού τους από τη γαλλική προεδρία ο Ολάντ και η Τριερβελέρ αντάλλαξαν οργισμένα μηνύματα.

Ο Ολάντ έγραψε στη Βαλερί: «Θα έπρεπε να στείλουμε κοινή ανακοίνωση». Αλλά εκείνη απάντησε: «Δεν υπάρχει καμία περίπτωση. Πρέπει να αναλάβεις την ευθύνη σου για την κατάσταση. Μόνος σου έμπλεξες σ’ αυτό, μόνος σου να το διευθετήσεις, δεν πρόκειται να υπογράψω καμία δήλωση».
«Αυτό που έκανε ο Φρανσουά Ολάντ ήταν βάναυσο, πολύ βαρύτερο από προδοσία. Η ικανότητά του να ζει διπλή ζωή είναι απίστευτη. Διαθέτει μια επικίνδυνη δύναμη αποπλάνησης», δήλωσε ο μεγαλύτερος αδελφός της Τριερβελέρ στο περιοδικό, Γουίλιαμ Μασονού.

Το άρθρο φιλοξενεί και μια δήλωση ενός στενού φίλου της Τριερβελέρ, ο οποίος τονίζει ότι την άκουσε να απειλεί επανειλημμένως τον Ολάντ λέγοντας: «Θα σε καταστρέψω όπως με κατέστρεψες».
Σύμφωνα με στενό φιλικό περιβάλλον της Βαλερί Τριερβελέρ που επικαλέιται το περιοδικό Vanity Fair, η ίδια μετά την αποκάλυψη της σχέσης του Ολάντ, όχι μόνο εισήχθη στο νοσοκομείο αλλά έμεινε και σε καταστολή για 48 ώρες.
«Όταν ξύπνησε, νόμιζε πως είχε κοιμηθεί λίγες ώρες αλλά στην πραγματικότητα ήταν σε καταστολή δυο ημέρες» αναφέρεται χαρακτηριστικά.

Τέλος, σύμφωνα με το περιοδικό, το πρωην ζευγάρι συμφώνησε στο ποσό των 2,5 εκατ. λίρες για την εκπαίδευση των τριών παιδιών της και ο Ολάντ θα συνεχίσει να πληρώνει το ενοίκιο του διαμερίσματος στο Παρίσι στο οποίο έμεναν μαζί.
Αν και η πρώην πρώτη κυρία της Γαλλίας χαρακτηρίζει ως ανυπόστατο το δημοσίευμα, το θέμα έχει πάρει τεράστιες διαστάσεις στον γαλλικό Τύπο που βλέπει το προεδρικό σίριαλ να συνεχίζεται.
Πηγή ethnos.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα