Τριερβελέρ: Οταν το έμαθα «ήταν σα να έπεσα από ουρανοξύστη»

Μετά τον χωρισμό της από τον Φρανσουά Ολάντ και το ταξίδι στην Ινδία, η Βαλερί Τριερβελέρ επέστρεψε στην Γαλλία και κάνει τις πρώτες της δηλώσεις, που αλλού; Στο περιοδικό Paris Match όπου και εργάζεται εδώ και δεκαετίες.

«Όταν το έμαθα, νόμιζα ότι έπεσα από ουρανοξύστη» λέει για την σχέση του Ολάντ με την Γκαγιέ, η Τριερβελέρ. Αυτός είναι και ο τίτλος του εξώφυλλου του Paris

Match που θα κυκλοφορήσει αυτή την εβδομάδα με πρωτοσέλιδο την Βαλερί την οποία το περιοδικό καλωσορίζει εκ νέου στην δημοσιογραφική του οικογένεια.

Αυτές είναι οι πρώτες δηλώσεις που κάνει σε ΜΜΕ μετά τον επίσημο χωρισμό και το ταξίδι στην Ινδία και δηλώνει πρόθυμη να συνεχίζει να εργάζεται ως δημοσιογράφος, όχι όμως στο πολιτικό ρεπορτάζ το οποίο κάλυπτε επί σειρά ετών.

Η Τριερβελέρ διαβεβαιώνει ότι δεν είναι «στα μαχαίρια» με τον Ολάντ και σύμφωνα με το «itele», δηλώνει ότι «αν ο Φρανσουά Ολάντ δεν ήταν πρόεδρος, ίσως ήμασταν ακόμη μαζί».

Μετά την ανακοίνωση του χωρισμού, ο Ολάντ έχει δεχθεί επικρίσεις για τον τρόπο που χειρίστηκε το θέμα και μάλιστα κάποιοι σχολίσαν την λιτή ανακοίνωση του «τερματισμού της κοινής τους ζωής»- την οποία δεν θέλησε να υπογράψει η Τριερβελέρ από κοινού με τον πρόεδρο- λέγοντας ότι έμοιαζε περισσότερο με «απόλυση».
Πηγή ethnos.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα