Τραγωδία, η επιτυχία του ακροδεξιού AfD…

Είπε ο δημοσιογράφος Κώστας Αργυρός, σε αντίθεση με τον ανταποκριτή της ΕΡΤ Γιώργο Παππά, που υποστήριξε πως είναι διαχειρίσιμη η εκλογική νίκη του ξενοφοβικού AfD…

Πηγή nonews-news.blogspot.gr

Καταρχήν, να συμφωνήσουμε με την enimerosi24, πως η ΕΡΤ μπήκε

δυναμικά στις γερμανικές εκλογές, με την έκτακτη εκπομπή «Η Γερμανία αποφασίζει» και παρουσιαστή τον Νίκο Παναγιωτόπουλο. Ζωντανές συνδέσεις, σχόλια και δηλώσεις των πρωταγωνιστών (με άμεση μετάφραση).

Οι Σοσιαλδημοκράτες την πάτησαν (όπως και το ΠΑΣΟΚ στην Ελλάδα), μπαίνοντας σε μια κυβέρνηση μαζί με την Δεξιά της κυρίας Μέρκελ και διαλέγουν τα έδρανα της αντιπολίτευσης.

Η Άνγκελα Μέρκελ πανηγύρισε την πρώτη θέση χωρίς ενθουσιασμό βέβαια, καθώς το κόμμα της έχασε 9 μονάδες από την δύναμη του.

Οι ακροδεξιοί, που κατάφεραν να πάρουν την τρίτη θέση, είπαν πως ήρθαν για να μείνουν. Ο ανταποκριτής της ΕΡΤ στο Βερολίνο, Γιώργος Παππάς προσπάθησε να διασκεδάσει τις εντυπώσεις λέγοντας, πως η νίκη αυτή του AfD είναι διαχειρίσιμη. Μαζί του διαφώνησε αμέσως ο δημοσιογράφος Κώστας Αργυρός, ο οποίος είπε πως το 13,2% του AfD, δεν είναι διαχειρίσιμο αλλά μια τραγωδία (για την Γερμανία)…

The post Τραγωδία, η επιτυχία του ακροδεξιού AfD… appeared first on Enimerosi24.

Keywords
Τυχαία Θέματα