Τούρκικη εκδοχή του «Private Practice» εγκαινιάζει η Disney

Επιτυχίες με υψηλά νούμερα τηλεθέασης είναι στη γειτονική χώρα και οι αντίστοιχες παραγωγές των «Grey’s Anatomy» και «Desperate Housewives»

Το τουρκικό τμήμα της Walt Disney Company εγκαινιάζει την παραγωγή μιας τουρκόφωνης εκδοχής της δραματικής, ιατρικής αμερικάνικης σειράς «Private Practice» στην οποία παίζουν τούρκοι ηθοποιοί και η πλοκή μεταφέρεται από το Λος Άντζελες στην Ιστανμπούλ.

Η σειρά που ονομάζεται «Merhaba Hayat» (Γεια σου ζωή) κάνει πρεμιέρα στις 2 Οκτωβρίου στο τουρκικό τηλεοπτικό δίκτυο Fox.

Έχουν παραγγελθεί 23 επεισόδια για την πρώτη σεζόν. Αυτή θα είναι και η πρώτη τοπική βερσιόν του «Private Practice» εκτός ΗΠΑ.

Η Disney έχει σημειώσει ήδη μεγάλη επιτυχία προσαρμόζοντας για την τουρκική αγορά σειρές που εστιάζουν στις γυναίκες τηλεθεάτριες όπως τις «Grey’s Anatomy» και «Desperate Housewives». Αυτές οι εκδοχές χρησιμοποιούν πολλά στοιχεία από τις αντίστοιχες αυθεντικές παραγωγές των ΗΠΑ, όπως την πλοκή, τους διαλόγους, τη μουσική και τους χαρακτήρες αλλά ταυτόχρονα δανείζονται πολύ υλικό από την πλούσια και καθιερωμένη παράδοση των τούρκικων σαπουνόπερων και χρησιμοποιούν τοπικούς σταρ της μικρής οθόνης.

Το κανονικό «Private Practice» προβάλλεται στην Ελλάδα από τον ANT1.

Keywords
Τυχαία Θέματα