«Του νερού τα παραμύθια» στην Πύλο (βίντεο)

«Του νερού τα παραμύθια» ξεκινούν τον δεύτερο κύκλο εκπομπών σήμερα Σάββατο στην ΕΤ3. Η παρουσιάστρια Ινα Ταράντου και το επιτελείο της αξιόλογης ταξιδιωτικής εκπομπής κάνουν πρεμιέρα με μια περιήγηση στη Μεσσηνία (Πύλος).

Με θεαματικά πλάνα (όπως δείχνει και το τρέιλερ) από την εξωτική και στρογγυλή παραλία της Βοϊδοκοιλιάς στη λιμνοθάλασσα της Γιάλοβας, η οποία θεωρείται ο σημαντικότερος υγροβιότοπος της νότιας Ελλάδας

που αποτελεί πολύτιμο σταθμό για τα μεταναστευτικά πουλιά και τόπο αναπαραγωγής της θαλάσσιας χελώνας καρέτα-καρέτα. Πλάνα έχουν γυριστεί και με ελικόπτερο και η θέα της Μεσσηνίας από ψηλά προσφέρει υπέροχες εικόνες ενώ η Ινα Ταράντου επιχειρεί μια κατάβαση 35 μέτρων στον καταρράκτη του Νέδα στη Μεσσηνία.

Τέλος, σημαντική περιήγηση με την αναφορά ιστορικών στοιχείων έχει γίνει και στην Αρχαία Μεσσήνη που αναδείχθηκε εξαιρετικά μετά την αρχαιολογική ανασκαφή του Πέτρου Θέμελη. Η ομάδα της εκπομπής δουλεύει με μεράκι κάθε επεισόδιο, επιμένοντας στην ανάδειξη των υπέροχων τοπίων σε όλες τις γωνιές της Ελλάδας και των κατοίκων κάθε περιοχής που φροντίζουν και αγαπούν τον τόπο τους.

Ο σκηνοθέτης Λεωνίδας Πανωνίδης, ο καμεραμάν και διευθυντής φωτογραφίας Φώτης Ζυγούρης, ο μοντέρ Γιώργος Κατσουλιέρης, η αρχισυντάκτρια Αννα Παπανικόλα και η δημοσιογράφος Χριστίνα Λιακοπούλου είναι εκείνοι που αναλαμβάνουν κάθε βδομάδα να ‘’αφηγηθούν’’ «Του νερού τα παραμύθια».

Να σημειωθεί ότι το γεγονός πως η εκπομπή είναι χαμηλού μπάτζετ και το αποτέλεσμα άρτιο συνεκτιμήθηκε από τη διοίκηση της ΕΤ3 για να δοθεί η έγκριση για τη συνέχισή της και τη νέα χρονιά.

Keywords
Τυχαία Θέματα