Τον σκότωσαν και έκαψαν το πτώμα

Τους δράστες, τα κίνητρα του εγκλήματος και τα στοιχεία της ταυτότητας του θύματος, το πτώμα του οποίου βρέθηκε καμμένο σήμερα το πρωί μέσα στο πόρτ παγκάζ αυτοκινήτου στην Παιανία, αναζητά η Ασφάλεια Αττικής. Εκτιμάται ότι οι δράστες έβαλαν φωτιά στο όχημα προκειμένου να εξαφανίσουν κάθε ίχνος τους.

Ο εντοπισμός του πτώματος έγινε από κατοίκους της περιοχής, οι οποίοι είδαν να βγαίνουν από το όχημα καπνοί και ειδοποίησαν την αστυνομία. Όπως διαπίστωσαν οι αστυνομικοί, στο πορτ παγκάζ αυτοκινήτου υπήρχε ένα πτώμα

που είχε, σχεδόν, απανθρακωθεί.

Από την αυτοψία που έκανε το αρμόδιο τμήμα του Πυροσβεστικού Σώματος, διαπιστώθηκε ότι η φωτιά στο όχημα οφείλεται σε εμπρησμό, γεγονός που επιβεβαιώνει τις εκτιμήσεις της αστυνομίας περί εγκλήματος από άγνωστους, οι οποίοι πυρπόλησαν το αυτοκίνητο για να μην εντοπιστούν τυχόν ίχνη τους.

Οι αστυνομικοί που ασχολούνται με την υπόθεση, εκτιμούν, επίσης, ότι το έγκλημα διαπράχθηκε σε διαφορετική από την περιοχή στην οποία βρέθηκε το αυτοκίνητο με το πτώμα και ο δράστης ή οι δράστες μετέφεραν το πτώμα στην Παιανία, προκειμένου να αποπροσανατολίσουν τις έρευνες.
Πηγή ethnos.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα