Το υποθετικό παράδειγμα Τσακαλώτου για Χατζηνικολάου

… προκαλεί θυμηδία στο Διαδίκτυο

Άχαρο; Άβολο; Όπως και να το πει κανείς το παράδειγμα που επικαλέστηκε ο Τσακαλώτος για να απαντήσει στον Χατζηνικολάου γιατι δεν θεωρεί λογικό τα κόκκινα δάνεια πριν καταλήξουν στα funds να τα διαπραγματεύεται η τράπεζα με τους δανειολήπτες λέγοντας, «Ας υποθέσουμε κύριε Χατζηνικολάου ότι είστε κακοπληρωτής…

δεν θα διαπραγματευθείτε ποτέ, περιμένοντας να το πάρετε σε χαμηλή τιμή», προκάλεσε θυμηδία στο Διαδίκτυο… αφού το παράδειγμα Τσακαλώτου – ως προς το «κακοπληρωτής» τουλάχιστον, τυχαίνει να είναι κυριολεκτικό και όχι υποθετικό! Δεδομένου ότι είναι γνωστό πως η μισθοδοσία των εργαζομένων στο «Real Group» – όπως άλλωστε και σε πολλά άλλα «μαγαζιά», καταβάλλεται με αρκετούς μήνες καθυστέρηση!

Προφανώς ο Τσακαλώτος αγνοεί τις εργασιακές συνθήκες στη συγκεκριμένη εταιρία και πιθανότατα και στις υπόλοιπες! Διότι δεν θα χρησιμοποιούσε το παράδειγμα! Αλλά αυτό όμως είναι το πρόβλημα! Οτι εκτός από τη δυσθεώρητη ανεργία… υπάρχουν και οι σύγχρονοι όμηροι… αφού όσοι έχουν την τύχη να εργάζονται, είτε υποαμείβονται είτε πληρώνονται με καθυστέρηση πολλών μηνών!

The post Το υποθετικό παράδειγμα Τσακαλώτου για Χατζηνικολάου appeared first on Enimerosi24.

Keywords
Τυχαία Θέματα