Το… τρέιλερ της αυριανής συζήτησης στη Βουλή υπόσχεται αίμα!

Πληροφορίες ότι την παράσταση θα κλέψει η επίθεση της κυβέρνησης στο ΠΑΣΟΚ

Πρόβα τζενεράλε για αυτό που θα ακολουθήσει αύριο Δευτέρα στη συζήτηση των αρχηγών στη Βουλή, χαρακτήρισαν πολλοί την εμφάνιση του υπουργού Επικρατείας Νίκου Παππά στην Επιτροπή για τα δάνεια και τη σύγκρουση με τον βουλευτή της αξιωματικής αντιπολίτευσης Μάκη Βορίδη.

Οι έντονοι

διαξιφισμοί μεταξύ των δυο ήταν μια μικρή πρόγευση για όσα θα ειπωθούν αύριο στην προ ημερησίας συζήτηση για τη διαφθορά και τη διαπλοκή.

Η σύγκρουση κυβέρνησης αντιπολίτευσης για τις τηλεοπτικές άδειες και τη διαπλοκή αναμένεται αδυσώπητη… Ήδη τα τελευταία 24ώρα παρακολουθούμε το τρέιλερ της αυριανής συζήτησης στη Βουλή, με τον Νίκο Παππά να δηλώνει ότι «Η κυβέρνηση εισέπραξε αυτά που για τριάντα χρόνια δεν εισέπρατταν τα κόμματα της διαπλοκής… Ενώ αυτοί τα χάριζαν λες και ήταν δικά τους χρήματα… Ας απολογηθούν στον ελληνικό λαό για την αεροπειρατεία και την ασυδοσία στα τηλεοπτικά πράγματα τα τελευταία τριάντα χρόνια. Τώρα έμειναν μόνοι να κάνουν τους δικηγόρους των αποτυχημένων της δημοπρασίας. Ας καταλάβουν στην ΝΔ ότι ο διαγωνισμός ολοκληρώθηκε. Τα υπόλοιπα τη Δευτέρα στη Βουλή» κατέληξε με νόημα ο υπουργός Επικρατείας.

Από την άλλη πλευρά η ΝΔ απαντά με το δικό της τρέιλερ για την αυριανή σύγκρουση σε επίπεδο αρχηγών επισημαίνοντας ότι, «Η μεγάλη πλειοψηφία των ελλήνων γνωρίζει ότι ο Νίκος Παππάς συμβολίζει τη διαπλοκή της Κυβέρνησης Τσίπρα – Καμμένου… Ο διαγωνισμός – φάρσα έχει ακυρωθεί στη συνείδηση των πολιτών και ο ίδιος είναι έκθετος».

Ωστόσο, πληροφορίες αναφέρουν ότι η κυβέρνηση στο κάδρο της διαπλοκής έχει πρόθεση να τοποθετήσει, εκτός από τη ΝΔ του Κυριάκου Μητσοτάκη και το ΠΑΣΟΚ (όχι όμως της Φώφης), με αναφορές σε συγκεκριμένα πρόσωπα που κατά τη γνώμη τους, συμβόλισαν τη διαφθορά στα χρόνια της πασοκικής διακυβέρνησης.

The post Το… τρέιλερ της αυριανής συζήτησης στη Βουλή υπόσχεται αίμα! appeared first on Enimerosi24.

Keywords
Τυχαία Θέματα