Το πρωτοφανές μίσος των καναλιών για Παππά

Τον έκαναν κάρτα και τρέιλερ, ενώ «χαϊδεύουν» άλλους για υποθέσεις τύπου Siemens, Ιμίων, Χρηματιστηρίου…

Μπορεί ο Νίκος Παππάς να μην είναι ο καλύτερος υπουργός που έχει περάσει από τη σύγχρονη μεταπολιτευτική Ελλάδα… Ενδεχομένως οι χειρισμοί του να μην ήταν ενδεδειγμένοι… Ή να ήταν ακόμη και λανθασμένοι! Είναι ο πρώτος όμως ή ο τελευταίος; Προφανώς και δεν είναι, ούτε ο πρώτος ούτε ο τελευταίος!

Ανεξάρτητα λοιπόν από το τι πιστεύει κανείς για τον υπουργό Επικρατείας Νίκο Παππά, δύσκολα θα διαφωνήσει

στη διαπίστωση ότι είναι ο μοναδικός από τους υπουργούς της μεταπολίτευσης που έχει υποστεί σε τέτοια έκταση bullying και προσωπικές επιθέσεις από τα ΜΜΕ… Τον «βάφτισαν» υπουργό καναλάρχη, τον έκαναν διαφημιστικό τρέιλερ, τον χλεύασαν και τον λοιδόρησαν… Και γιατί όλα αυτά; Επειδή απλούστατα ακούμπησε ένα θέμα που προφανώς δεν έπρεπε και κανείς έως τώρα δεν είχε αγγίξει… το θέμα των τηλεοπτικών αδειών!

Έχουν προηγηθεί σκάνδαλα και ακρότητες από πλημμελή διαχείριση εξαιρετικά σοβαρών θεμάτων που δεν συγκρίνονται στο ελάχιστο με την υπόθεση των τηλεοπτικών αδειών και παρόλα αυτά δεν άνοιξε μύτη, δεν χύθηκε ούτε ένα δάκρυ! Κανένα κανάλι δεν έκανε κανέναν υπουργό τρέιλερ για το σκάνδαλο της Siemens… Κανένα κανάλι δεν χλεύασε την εξυπνάδα του Πάγκαλου ότι την ελληνική σημαία στα Ίμια την πήρε ο αέρας… Κανένα κανάλι δεν λοιδόρησε και δεν έκανε κάρτα κανέναν υπουργό ή πρωθυπουργό για το σκάνδαλο του χρηματιστηρίου!

Με άλλα λόγια για πολύ σοβαρότερα θέματα, όπως είναι οι γκρίζες ζώνες στο αιγαίο ή τα σκάνδαλα που «φούσκωσαν» το ελληνικό χρέος, δεν αποτέλεσε για κανένα κανάλι αιτία να στοχοποιηθεί κάποιος υπουργός όπως συνέβη με τον Νίκο Παππά!

Γιατί άραγε; Διότι απλούστατα άγγιξε κάτι που δεν έπρεπε, τις τηλεοπτικές άδειες. Είναι αφελής λοιπόν όποιος πιστεύει ότι οι καναλάρχες δεν είχαν αντίρρηση να μπει τάξη και κανόνες στο ραδιοτηλεοπτικό τοπίο. Φυσικά και είχαν αντιρρήσεις, για αυτό και ποτέ δεν ευοδώθηκε καμία προσπάθεια!

The post Το πρωτοφανές μίσος των καναλιών για Παππά appeared first on Enimerosi24.

Keywords
Τυχαία Θέματα