Το new entry της ενημέρωσης και ένας κούριερ για τη Μέρκελ!

Κρυωμένη μας γύρισε η ανκοργούμαν! Μίλαγε η Σπυράκη, βρήκε ευκαιρία να βγει από το πλάνο και ακουγόταν μονίμως ένα φρου – φρου στον αέρα! Ένα χαρτομάντιλο βρε παιδιά! Ρε τι σου είναι αυτό το δελτίο! Πνίγεσαι δεν φέρνουν ένα ποτήρι νερό, σου τρέχει η μύτη ούτε ένα zewa soft! Α πα πα!

Τι ήταν τούτο;
Α και με την ευκαιρία! Την προσοχή σας στις φαλάκρες! Ε μα δεν είναι δυνατόν να μπουμπουνίζεται με τα μοδάτα συνολάκια της η ανκοργούμαν… και από πίσω στην αίθουσα σύνταξης (βλ. playroom Μίνας Καραμήτρου) να ξεπροβάλει μία κεφαλάρα χωρίς τρίχες! Κακόγουστο! Για να μην πούμε σαμποτάζ!

Διαμαντάκι


Λοιπόν, καιρός να το καταθέσουμε, να τους το αναγνωρίσουμε! Αναφερόμαστε στο «Επί του πιεστηρίου» του Kontra, που ολοένα και εξελίσσεται ραγδαία! Και τι εννοούμε για να μην παρεξηγηθούμε; Ότι ακούμε συνεχώς σε κουβέντες κόσμο να αποκαλύπτει ότι είναι πιστοί τηλεθεατές της εν λόγω εκπομπής κάθε βράδυ!

Είμαστε πολλοί
Κοίτα να δεις και νομίζαμε ότι ήμασταν μόνοι μας, που έχουμε φάει κόλλημα! Αμ δε! Ξέρετε πόσοι τους κάνουν watch μανιωδώς; Τρελή συνήθεια! Ανεκτίμητο στις φτώχεια TV μέρες που διανύουμε να έχεις σπαρταριστό τοκ σόου, με ωραίους καλεσμένους πρώτης γραμμής τις περισσότερες φορές και αντιπαραθέσεις στα ύψη! Λουκούμι!

Υ.Γ. Στα highlights, ο Βασίλης Ταλαμάγκας! Από τους ωραίους ανερχόμενους presenters! Που γουστάρει την είδηση! Μεγάλο πράγμα!

Ελλαδάρα….
Καταπληκτικό! Το αποψινό επεισόδιο του Έκτορα Μποτρίνι! Κάντε hear στόρυ! Ακαμάτης γιος που τα περιμένει όλα έτοιμα και θέλει να ζήσει τη μεγάλη ζωή χωρίς κόπο και σκοτούρες! Με γονείς, που τον κανακεύουν και τα σκάνε μπας και προκόψει! Κλασική ελληνική οικογένεια! Προτείνουμε να πάρει ο Alpha την κασέτα και να την στείλει στη Μέρκελ σούμπιτο να την κάνει watch! Πριν τη Σύνοδο! To know us better!

Γιώτα Δημητρακοπούλου

Keywords
Τυχαία Θέματα