Το νέο lead in για το δελτίο του ΑΝΤ1 σηματοδοτεί τις αλλαγές στη φυσιογνωμία του

Ανάμεσα σε «Δίδυμα φεγγάρια» και «Lucky room» από Δευτέρα

Με γοργούς ρυθμούς κινούνται στον ΑΝΤ1, προκειμένου το συντομότερο να φτιάξουν ένα «φιλικό» περιβάλλον για το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού… που έχει υποστεί σημαντική καθίζηση σε σχέση με τον ανταγωνισμό… αποδίδοντας – οι υπεύθυνοι του καναλιού, μεταξύ άλλων την ευθύνη και στο lead in, δηλαδή στο πρόγραμμα που προηγείται του δελτίου.

Έτσι από την ερχόμενη Δευτέρα 9 Ιανουαρίου – όπως όλα δείχνουν, η επιτυχημένη σειρά του καναλιού «Δίδυμα

φεγγάρια» θα μετακινηθεί από τις 20:00 που είναι τώρα στις 18:00 και θα είναι το νέο lead in του καναλιού επιβεβαιώνοντας το ρεπορτάζ του Enimerosi24 την παραμονή των Χριστουγέννων (εδώ).

Ήδη με ανακοίνωσή του ο ΑΝΤ1 στη ζώνη 20:00 με 21:00 από τη Δευτέρα 9 Ιανουαρίου τοποθετεί στη θέση της καθημερινής σειράς το τηλεπαιχνίδι «Lucky room» που παρουσιάζει ο Γιώργος Λιάγκας.

Είναι προφανές ότι με τις αλλαγές που επιχειρεί ο σταθμός στα προγράμματα πριν και μετά το δελτίο ειδήσεων, αλλά και με αυτές που θα ακολουθήσουν και θα αφορούν αποκλειστικά στο περιεχόμενο, τη δομή και το ύφος του δελτίου… στοχεύει στο σπάσιμο της πρωτοκαθεδρίας του ALPHA που ομολογουμένως σαρώνει, τόσο στο γενικό μέσο όρο όσο και στα νεανικά κοινά (που είναι το ζητούμενο και για τα δύο αντίπαλα κανάλια) στις αντίστοιχες ζώνες.

Το επόμενο λοιπόν βήμα για το κανάλι του Αμαρουσίου είναι οι αλλαγές που έχουν δρομολογηθεί στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων και αναμένεται να υλοποιηθούν εξαιρετικά σύντομα.

Προς αυτή την κατεύθυνση εργάζεται το νέο επιτελείο της διεύθυνσης ειδήσεων υπό τον Γιάννη Μιχελάκη… Ενώ όπως έχουμε αναφέρει σε πρόσφατα ρεπορτάζ τις εν λόγω αλλαγές θα σηματοδοτήσει – πιθανότατα, η παρουσία του Νίκου Χατζηνικολάου.

The post Το νέο lead in για το δελτίο του ΑΝΤ1 σηματοδοτεί τις αλλαγές στη φυσιογνωμία του appeared first on Enimerosi24.

Keywords
Τυχαία Θέματα